Ефективна охорона офісів – запорука успішного бізнесу*

Ефективна охорона офісів – запорука успішного бізнесу*
Стрімкий плин сучасного життя передбачає швидке реагування на усі зміни що відбуваються у ньому. Так, з погіршенням криміногенної ситуації в Україні важливим постає питання охорони офісних приміщень. Причому фізична охорона має бути спрямована не лише на захист коштів, що знаходяться в офісах чи працюючих у них робітників, але й на захист інформації, незалежно від того, у якому вигляді вона зберігається.
Саме тому, для забезпечення сучасної та ефективної охорони необхідний не тільки професіоналізм охоронців, але й надійне технологічне обладнання. Усе це забезпечує своїм замовникам компанія Венбест. Охоронна система для офісу дозволяє здійснювати цілодобовий моніторинг «тривожної кнопки». У випадку надзвичайної ситуації завжди напоготові мобільні групи моментального реагування. Злагоджена система разом з професіоналізмом працівників, що працюють у штаті компанії не дасть злочинцям жодного шансу довести правопорушення до кінця.

Першочерговим призначенням охоронної системи для офісу виступає збереження майна компанії, охорона конфіденційної комерційної інформації. В залежності від основного принципу функціонування охоронна система може бути:
• Автономною;
• Пультовою;
• Радіо канальною.


Автономна охоронна офісна система надає надзвичайно потужний сигнал відразу після фіксації несанкціонованого проникнення на територію офісу. Причому оповіщення направлене не тільки у позиціоновані на безпеку приміщення підрозділи, але й поступає безпосередньо до власника офісного приміщення (звісно, за його бажанням).
Пультові системи для офісу, відповідно, підключаються до централізованого пульту спостереження. У випадку проникнення на об’єкт сторонніх осіб тривожний сигнал потрапляє на контрольну панель та відразу ж після цього на охоронний пульт, що стає сигналом для моментального виїзду на місце події групи швидкого реагування.
Самими розповсюдженими та популярними зараз рахуються радіо канальні охоронні системи для офісів. Суть їх роботи полягає у одночасній подачі тривожного сигналу в декілька точок. При несанкціонованому проникненні такі системи передають дзвінок або смс сповіщення на пульт охорони чи телефон власника. Унікальність системи полягає у тому, що сповіщення система надсилатиме у вигляді конкретної інформації про внесені у її пам'ять правопорушення. Це може бути:
Відкриття вікон чи дверей;
• Перебої в енергопостачанні;
• Пожежа;
• Затоплення.


Втім, у пам'ять системи можна внести багато інших позаштатних ситуацій. Допомогти у цьому, так само як і у підборі охоронної системи, що оптимально підходить саме для Вашого офісу завжди готові менеджери – консультанти компанії Венбест.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.