«Волинь» із тріском програла в Запоріжжі. ВІДЕО

«Волинь» із тріском програла в Запоріжжі. ВІДЕО
Футболісти «Металурга» упевнено перемогли у Запоріжжі луцьку «Волинь» у матчі 3-го туру чемпіонату України серед клубів Премʼєр-ліги.

«Козаки» виграли з рахунком 3:0, ‒ пишуть у прес-службі ФК «Волинь».

Стартовий склад «Волині» був майже ідентичним тому, з яким команда почала переможну гру із «Таврією». Змінився тільки один із флангових хавів – замість Леандро вийшов Бабир.

Початок гри виявився шокуючим для гостей. Вже на першій хвилині Сергій Сімінін звалив на вході у штрафний Штурка і на 2 хвилині Годін переграв Неділька з «точки» ‒ 1:0.

«Волинь» обклала ворота «Металурга» і чотири рази мали нагоду швидко зрівняти рахунок. Удар Гошкодері прийшовся у Грдлічку, Ерік вдарив вище воріт, так само як і Бабир головою після навісу Гошкодері, а удар Шикова здалеку після рикошету знову прийшовся в руки кіперу «козаків».Здавалося, що «хрестоносці» от-от зрівняють рахунок. Насторожили тільки дві швидкі жовті картки, які отримали Кінаш із Сімініним.

Згодом господарі вирівняли гру і на 31 хвилині пропустили прикрий гол, коли Штурко втік від захисту майже з центру поля і в ближньому бою переграв Неділька – 2:0. Після цього здали нерви у капітана «Волині», який заповзявся щось доказувати арбітру Даньковському. Сімінін побачив перед собою другу жовту і пішов з поля.

Господарі перейшли на гру контратаками, а лучани нападали на володіння Грдлічки швидше за інерцією. Втім, і вона дала шанс Бабирю забити, але Олексій із вигідної позицій несильно пробив у ближній кут, а не в дальній.

Надалі у першому таймі сталися ще три події: дебют Темура Парцванії, який замінив Шершуна (Віталій Кварцяний був змушений змінювати опорника, аби закрити позицію правого захисника), третій гол запоріжців після удару з 35 метрів у виконанні Рудики та рикошету від спини Шикова, та прикре непорозуміння між Еріком та Шумі, які на лінії штрафного не поділили м’яча, хоч могли забивати.

У другому таймі «Волині» банально не вистачило сил – далася взнаки гра у меншості. Не пішли удари в Бікфалві, двічі класно прикладався з середньої дистанції Нємчанінов, а «Металург» літав у контратаки, користуючись оголеними зонами гостей, які мусили іти вперед, щоб забити принаймні гол престижу. Кварцяний освіжив гру замінами, випустивши Леандро замість Гошкодері та Скобу замість Шумахера, який так і не зміг ретельніше чіплятися за м’яча в атаці.

Тільки в кінцівці гри «Волинь» створила два моменти. Спочатку Леандро прострілив на лінію воротарського і тільки кількох сантиметрів не вистачило Бікфалві, аби замкнути пас бразильця. А на компенсованих хвилинах Масло у стрибку намагався заштовхнути м’яча у ворота після кутового від Скоби – вище воріт.

У результаті ‒ поразка 0:3 у нервовому матчі, який вже з перших хвилин пішов не за планом «волинян».

Турнірне становище команд: «Металіст» ‒ 9 очок (після 3-х ігор), «Зоря» ‒ 7 (3), «Шахтар» ‒ 6 (2), «Дніпро» ‒ 6 (3), «Ворскла» ‒ 4 (3), «Динамо» ‒ 4 (2), «Металург» (З) ‒ 4 (3), «Металург» (Д) ‒ 4 (3), «Волинь» ‒ 4 (3), «Арсенал» ‒ 3 (3), «Іллічівець» ‒ 3 (3), «Чорноморець» ‒ 2 (2), «Севастополь» ‒ 1 (2), «Карпати» ‒ 1 (3), «Говерла» ‒ 0 (2), «Таврія» ‒ 0 (2).




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Очередная "побЭда" неудачника Кварцяного ))))
Відповісти
Ну ты и фуфло!!!!!!!! Кварц вперед
Відповісти
shit happens
Відповісти
Волинь як завжди почала за здравіє а кінчила за упокій. Респект
Відповісти
і як завжди наші прогарил із великим рахунком. виграють мінімально а програють оригінально і лаконічно. і щось не було видно того пресингу що був із матчем у Києві. Може зірочку зловили?
Відповісти
ви дивитесь тільки на невдачі..але ж наші і виграють також..а ви..
Відповісти
ви дивитесь тільки на невдачі..але ж наші і виграють також..а ви..
Відповісти
Останні новини
«Волинь» із тріском програла в Запоріжжі. ВІДЕО
27 липень, 2013, 23:37