Майже за рік послугою «єМалятко» у Луцьку скористалися понад тисяча родин

Майже за рік послугою «єМалятко» у Луцьку скористалися понад тисяча родин
У 2020 році Луцьк долучився до надання комплексної послуги "єМалятко". У луцькому ЦНАПі цю послугу почали надавати 31 січня.

Варто зазначити, що у Луцьку до надання цієї послуги долучилися одними з перших, - йдеться у дописі на сторінці Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку.

Послуга за короткий час стала однією з найпопулярніших. З моменту запуску послугою уже скористалися 1243 родини, яким було надали 4976 послуг.

"Витративши лише двадцять хвилин свого часу у перинатальному центрі або у ЦНАП, батьки отримують комплекс із восьми послуг за однією заявою, а вже наступного дня усі документи готові. Все просто, доступно, людяно", - йдеться у дописі.

Також у ЦНАПі подякували за підтримку заступниці міністра цифрової трансформації України Людмилі Рабчинській та усій команді Міністерства цифрової трансформації України, Луцькому міському голові Ігорю Поліщуку.

"Запрошуємо скористатися сервісом “єМалятко” у ЦНАП міста Луцька згідно графіка роботи та у Волинському обласному перинатальному центрі у вівторок та четвер з 09.00 до 13.00. Не зупиняємося і продовжуємо якісно та сервісно надавати послуги мешканцям територіальної громади", - йдеться у дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майже за рік послугою «єМалятко» у Луцьку скористалися понад тисяча родин
03 січень, 2021, 17:23