У райцентрі на Волині скандалять через каналізацію

У райцентрі на Волині скандалять через каналізацію
Міський голова Каменя-Каширського Василь Бондар пообіцяв, що уже в понеділок, 29 липня міська рада почне роботу над проектною документацією для проведення каналізації в «скандальний» будинок на вулиці Шевченка, 108.

Таку обіцянку дав Бондар у п’яницю, 26 липня, в присутності мешканців будинку.

Нагадаємо, мешканці цього будинку вже кілька років поспіль марно оббивають чиновницькі кабінети, домагаючись під’єднання до каналізаційної мережі міста.

Попри численні обіцянки, жильці найстарішої багатоквартирної споруди міста, здебільшого пенсіонери і багатодітні сім’ї і досі змушені користуватися звичайними відрами аби помитися, попрати, підготувати продукти для приготування їжі, тощо. А потім – і похилі, і молоді несуть повні відра з відходами з другого поверху через подвір’я і ще майже сотню метрів.

Якось міський голова Василь Бондар відкрито, перед відеокамерою пообіцяв владнати питання жильців будинку на вулиці Шевченка, 108 уже в 2013 році. Однак, вже через місяць не менш офіційно відписав, що робитиме це не раніше ніж в наступному, 2014 році.

Зрештою питання таки зрушило з мертвої точки. Так, на минулій сесії депутат від ВО "Свободи" Віталій Каширець виніс проблему на розгляд деп.корпусу. Виділення коштів на каналізацію пообіцяли розглянути на бюджетній комісії і на черговій (до слова сказати - в понеділок, 29 липня) сесії поставити на голосування.

На засіданні цієї комісії прийшли і жильці згаданого будинку. Однак, почули вони не зовсім те що сподівалися. Заступник міського голови Микола Шворак заявив, що питання будинку перенесе на наступну сесію, а проведення каналізації - на наступний рік.

Після досить емоційних дебатів, Василь Бондар запросив мешканців будинку до себе в кабінет і в їх присутності зателефонував до проектанта, з тим, що з понеділка міська рада буде замовляти проектну документацію на каналізацію від проблемної споруди. Більше того зазначив, що питання людей буде розглядатися саме на 29 липня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви заїдьте в Колківську республіку так там!!! В Колківському ВПУ 24.Від каналізації відрізані (лікарня,садочок,училище,школа+будинки)відрізано пів селища так всім на чхати!Бо в училищі (на якому стоїть на балансі КНС директор ПАНАСЮК Л.Г сказала що ЇЙ до одного місця що вона не працює ,за те в училоищі скрізь коври застелені і квіточки ростуть) Не вірете! Приїдьте в КОЛКИ тільки з санстанцією будь ласка!!!!!!
Відповісти
Останні новини
У райцентрі на Волині скандалять через каналізацію
28 липень, 2013, 13:49