Смертельна аварія на трасі Київ-Ковель: поліція шукає очевидців

Смертельна аварія на трасі Київ-Ковель: поліція шукає очевидців
Поліція встановлює свідків та очевидців смертельної ДТП, яка сталася на трасі Київ-Ковель у Малинському районі Житомирської області.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 17 листопада, загинуло двоє чоловіків. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення усіх її обставин, інформує пресслужба Нацполіції у Житомирській області.

Нагадують, 17 листопада близько 18:10 на 118 км автодороги Київ-Ковель, що поблизу с. Маклаївки, сталося лобове зіткнення легковика ВАЗ та вантажівки МАН.

У результаті ДТП водій легковика, 40-річний житель Рівненської області, від отриманих травм загинув. Його 42-річного пасажира було доставлено до лікарні, однак, на жаль, за кілька годин чоловік теж помер.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

"Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію "102", - звертається поліція.

Фото - ілюстративне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.