У Луцьку дівчат вчили бути успішними. ФОТО

У Луцьку дівчат вчили бути успішними. ФОТО
Для відвідувачок творчої кав’ярні «Druzi Forever» провели заняття із лялькотерапії «Коктейль жіночого успіху».

Захід відбувся у суботу, 27 липня, ‒ повідомляють організатори.

У затишній атмосфері творчої кав’ярні «Druzi Forever» під час заняття «Коктейль жіночого успіху» дівчата змогли створити свій коктейль успіху у творчій формі – за допомогою фольги вони виготовили келихи для цього напою і згодом наповнили його тими компонентами, які, на їхню думку, необхідні їм для успіху.

Це творче завдання допомогло дівчатам усвідомити, що кожна уявляє свій успіх по-різному: для когось – це багато свободи, для когось – насиченість новими знаннями, а хтось вважає, що успіх – це постійність, стабільність і підтримка.

Келихи із фольги отримали символічне значення – деякі учасниці зробили виточені бокали, деякі учасниці зробили посуд у формі тарілки із ложкою, для когось успіх – це поняття закрите і внутрішнє, тому і келих вийшов закритим.

Друга частина заняття була присвячена заняттю лялькотерапією, що стало новинкою заходу. Дівчата скористалися традиціями і енергетикою слов’янських жінок і створили Ляльку на успіх. Вона призначена для допомоги і досягнення хороших результатів у сфері, які обрали дівчата. Плаття ляльки і її образ кожна дівчина придумала сама, адже образ успіху ‒ індивідуальний. Ляльці зробили маленькі «подаруночки»: стрічки, бусинки, ґудзики.

«Лялькотерапія – це жіноча енергетика крізь століття. Лялька призначена допомагати майстрині, але вона повинна бути схована від очей інших людей. Їй можна дарувати нові дарунки, коли виникає нове бачення дій або успіху», ‒ зазначається в релізі.

Заняття провела Ольга Созонік – арт-терапевт, тренер програм особистісного розвитку, керівник ВОГО «Корпорація щастя».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нашо дівчина на 3 фоту пакет на голову натягує?
Відповісти
Фото № 3,7-Суперові.
З таким виразом обличчя тільки в...
"всяк другого мнит уродом,
не смотря, что сам урод"
Л.Філатов
Відповісти
Коктейль жіночого успіху простий - відсутність головного болю. А тут зібралися, якісь фалоімітатори ліпили..... Знову хтось відмив під цю "масштабну" акцію трішечки бабла
Відповісти
Петю, у тебе тільки одне на думці... Коктейль жіночого успіху - хороший мужчина, а відсутність головного болю - як наслідок впливу хорошого мужчини!
Відповісти
ну і рожи!..
Відповісти
Ну, не всі народилися ж гарними...
Відповісти
Перед тим як писати такі зауваження - запропонуйте щось своє, неповторне. Набагато легше займатися критикою, чим зайнятися корисною справою. У когось тут дуже багато вільного часу.
Відповісти
Люди, вам не соромно такі відгуки писати. А ви щось гарне для суспільства зробили? І цей захід пройшов на голому інтузіазмі прекрасного людини і арт-терапевта. Шановні пишіть лише про те в чому дійсно розбираєтесь, а не так аби когось образити.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку дівчат вчили бути успішними. ФОТО
28 липень, 2013, 18:02