Куди піти у вихідні: 10-12 лютого

Куди піти у вихідні: 10-12 лютого
Прийдешні вихідні стануть стартовим майданчиком для святкування Дня усіх закоханих, що припадає на 14 лютого. У програмі – повільна музика, гумор, любовні флешмоби та ліхтарики кохання.

Саме 14 лютого хіба що лінивий не влаштує вечірку, присвячену любові. Ну, а ті заклади, які оминуть це свято, стануть майданчиком для лучан, котрі не визнають свята закоханих.

Бал, реп-вечірка та гумор і електро від Сашка Положинського

У п’ятницю,10 лютого, юних леді та джентльменів запрошують вивчити декілька па з класичної танцювальної європейської програми на Віденському балу, який влаштовує Волинський національний університет імені Лесі України.

За традицією від гостей вимагають дрес-код: жінки повинні вдягнути довгі сукні, а чоловіки – класичні костюми з краваткою-метеликом.

Початок дійства – в актовій залі головного корпусу університету о 18:00. Вхідний квиток коштує 30 гривень.

У нічному клубі «Золото» 10 лютого, в п’ятницю, гулятимуть R’n’B-вечірку. Серед запрошених гостей – дівчина-репер з Луцька «Бай Мі» та репер з Москви «1 з 3». Окрім цього, підтримувати дух вечірки усю ніч обіцяють постійні резиденти клубу ді-джеї Jenya Shock та Dustin. Ведучим виступить MC Yasen.

Вхідний квиток дівчатам обійдеться у 50 гривень, хлопцям – у 60 гривень.

У суботу, 11 лютого, нічний клуб «Золото» запрошує відвідати вечірку «Ангели та демони». Гостям пропонують стати на бік світла чи тіні, підтвердивши свій вибір відповідним одягом чорного чи червоного кольорів. Розважатиме аудиторію ді-джей в образі янгола Mayak та резидент клубу Jenya Shock в ролі демона.

Вхід з дотриманням дрес-коду буде на 50% дешевшим. Для решти квиток на вечірку обійдеться у 50 гривень для чоловіків та 40 гривень для жінок.

У нічному клубі «Метро» в суботу можна буде порозважатися з лідером гурту «Тартак» Сашком Положинським. Музикант спробує показати луцькій аудиторії себе у новому жанрі: не затятого рокета з фестивалів, а несамовитого ді-джея.

Положинський обіцяє заграти треки з різноманітних напрямів електронної музики: house, electro, trip-hop, funk і навіть r’n’b.

Вхід коштуватиме 50 гривень без флаєра та 40 – з флаєром.

Seven Show Bar у п’ятницю, 10 лютого, влаштовує R'N'B-вечірку. Спеціальною гостею свята стане ді-джей Nastya Zoloto, яку називають однією з найкращих ді-джеїв у цьому напрямку в Україні. Вечір розпочнеться о 20:00 з караоке-конкурсу, під час якого розігруватимуть цінний подарунок.

3 22:00 у лаундж-ресторані закладу гратимуть живий джаз, а в клубі близько опівночі розпочнеться анонсована R'N'B вечірка.

Для дівчат вхід до 00:00 буде безкоштовним. Для чоловіків – 50 гривень.

У клубі «Зефір» цими вихідними святкуватимуть восьмий день народження закладу. Гуляння розтягнуться на два дні і впродовж вечірок можна буде виграти безкоштовний пожиттєвий вхід до дискобару-клубу.

Отож, у суботу, 10 лютого, музичний супровід забезпечуватимуть ді-джеї Jenya Shock та Mayak. Ведучим виступить MC Fenom.

11 лютого у клубі гостей розважатиме ді-джей Artem Neba та Dustin, роль МС виконає Band.It.

Вхід до опівночі для дівчат становитиме 20 гривень, для хлопців – 40 гривень. Після опівночі для обох статей квиток коштуватиме 50 гривень.

Клуб «Голівуд» 11 лютого у суботу запрошує відсвяткувати день народження тим, хто народився у січні. Дівчатам, які народилися в перший місяць 2012 року, – безкоштовний вхід. Виступатимуть ді-джеї Pioneer та P.L.U.R. Іменинникам – шампанське в подарунок. Вхід коштуватиме 50 гривень.

У суботу, 11 лютого, в пивному клубі «Оболонь» гулятимуть «Танці на палубі Кораблика». Лунатиме музика різних часів: від 60-х і до сьогодні. Ціна за вхід – 35 гривень.

А у неділю, 12 лютого, в клубі відбудуться рок-н-рольні танці, на які дівчата можуть потрапити за 25 гривень, а хлопці за 30.

Також у суботу, 11 лютого, у Луьцку зберуться команди КВН, аби позмагатися за «Кубок Любарта-2012». Цьогоріч за Кубок Любарта змагатимуться команди, які ще жодного разу не виступали у Луцьку, що, як вважають організатори, додає ще більшого ажіотажу навколо цього заходу. За кубок змагатимуться «Бомба» (Млинів) та «Торнадо-Люкс» (Берегомет), «Збірна НАУ» (Київ). Замовити квитки можна за номерами (093) 794 99 17, (066) 435 67 88.

Квартирник, масові поцілунки і коміки

У кафе «Ейнштейн» 11 лютого запрошують на акустичний квартирник гурти «Така», Road Rock, «Ріплей», «План Барбаросса» та «Манфред». Окрім цього, працюватиме «вільний мікрофон». Тобто будь-хто, в кого душа проситиметься заспівати для широкого загалу, зможе це зробити.
Початок дійства – о 17:30. У якості вхідного квитка – добровільний гривневий внесок від кожного учасника.

У караоке-клубі «Сінатра» 11 лютого відбудеться комедійна вечірка «Бабусині капці» з Сашком Положинським.

Під час вечору організатори обіцяють смішне розважальне шоу, відеорепортажі про життя лучан та жарти від гостя клубу фронтмену гурту «Таркат» Сашка Положинського.

Вхід коштуватиме 50 гривень.

12 лютого о 20:00 біля входу до парку Лесі України почнеться святкування Дня усіх закоханих. У програмі – запуск ліхтариків-сердець у небо, рекорд з масового поцілунку, гра для тих, хто без пари, «Знайди половинку», конкурси, призи та найкращі пісні про кохання.

Пивний клуб «Оболонь» у п’ятницю, 10 лютого запрошує відвідати комедійне шоу «Штурвал» за участю КВН-команди «Торнадо-Люкс». Коміки родом з міста Берегомет та мають звання віце-чемпіонів Вищої української ліги КВН.

Жарти розпочнуться о 21:00. Ціна за вхід – 40 гривень.

Пивний клуб «Майдан» у п’ятницю, 10 лютого, запрошує послухати гурт «Чорні Черешні», вхідний квиток на які коштуватиме 30 гривень.

У неділю для присутніх виступить луцька команда OutCry за 15 гривень для дівчат та 30 для чоловіків.

А у суботу «Майдан» відвідають білоруські гості. Це команда з Мінська Karavan. Група працює у напрямках нью-рок та альтернатива. Нещодавно команда випустила свій дебютний альбом Regeneration, композиції з якого і презентуватиме луцькій публіці.

Вхідний квиток вартує 30 гривень.

У Волинському обласному театрі ляльок 12 лютого виступатиме тріо Георгія Коча (баян), Володимира Чефранова (баян) та Наталії Чупріної (фортепіано). У програмі твори Сергія Рахманінова, Ніколо Паганіні, Доменіко Скарлатті та інших.

Концерт розпочнеться о 16:00. Вартість квитків – 30 гривень.

Театральні сновидіння та любов

У суботу, 11 лютого, та у неділю, 12 лютого. Волинський обласний музично-драматичний театр гратиме прем’єру «Витівки Морфея». Це музично-танцювальна містерія на одну дію Володимира Замлинного.

Сюжет побудований на міфі, що снами людини керує бог Морфей. У містерії Морфей викрадає в дівчинки її люблену іграшку, і вона змушена відправитися на її пошуки. Заснувши, душа героїні подорожує лабіринтами сновидінь, зустрічає темні та світлі сили, бореться з мешканцями задзеркалля, які перешкоджають пошукам іграшки. І врешті повинна з’ясувати, як виплутатися зі сну.

12 лютого театр також покаже сумну комедію на дві дії «Аншлаг любові» за режисурою Дмитра Мельничука. П’єса розповідає про закулісну любов самих акторів, які переживають відчуття кохання та ненависті, вірності та зради.

Спектаклі починаються о 18:00. Ціна квитків – 10-30 гривень.

Для маленьких глядачів театр гратиме о 12:00 12 лютого казку «Жила-була Сироїжка» Володимира Зиміна.

А у Волинському ляльковому театрі у той же час показуватимуть виставу «Русалонька». Ціна квитків – 8-15 гривень.

З кіношною любов’ю до Києва, джидаїв і скорпіонів

У кінокомплексі «Адреналін-сіті» о 16:10 та 20:00 показуватимуть стрічку «Закохані в Київ». Ціна квитка – 25-35 гривень.

Фільм українського виробництва режисера Тараса Ткаченка є зібраною серією короткометражних стрічок про столицю. Кіно зняте за аналогією зі стрічками «Париж, я люблю тебе» та «Нью-Йорк, я люблю тебе».

У кіно знялися як відомі актори Ада Роговцева і Віталій Лінецький, так і дебютанти зірки шоу-бізнесу Даша Астаф’єва та Іван Дорн. Стрічка є сумішшю історій, яких об’єднує любов до столиці.

Прем’єрним цього тижня у «Адреналін-Сіті» стане показ фільму «Зоряні війни: Епізод 1». Власне, сам фільм відзняв режисер Джордж Лукас ще у 1999 році, однак глядачам цього разу покажуть 3D-версію стрічки. За сюжетом торгова федерація на планеті Набу не хоче платити податки і вступає в прямий конфлікт з королевою Амідалою, яка править на планеті, і це призводить до війни. На стороні королеви і республіки борються два лицарі-джедаї: вчитель і учень, Квай-гон-Джин і Обі-Ван Кенобі.

Сеанси – о 9:00, 11:30, 15:45 та 18:40. Ціна квитка – 45-50 гривень.

Також ви можете переглянути фантастичну стрічку «Інший світ» у форматі 3D (сеанс – 23:10, ціна квитка – 40-55 гривень), воєнну драму «Бойове кіно» (сеанси 12:00, 20:50, 14:40, ціна квитка 30-35 гривень), комедії «Джек і Джил» (сеанси 10:00, 17:20, 19:10, 23:35, ціна квитка – 30-45 гривень), «Дорослі іграшки» (сеанси о 18:05, 22:00, ціна квитка – 25-35 гривень), «Пінгвіни» (сеанси о 14:15, ціна квитка 20-30 гривень), «Ржевський проти Наполеона» (сеанси о 14:00, 21:20, ціна квитка – 35-50 гривень) та мультфільми «Кунг-фу Панда-2» в форматі 3D (сеанс о 12:35, ціна квитка – 15-20 гривень) та «Тачки-2» у форматі 3D (сеанс о 10:35, ціна квитка – 15-20 гривень).

Детальніше про ці фільми можна почитати у попередніх оглядах.

У кінотеатрі «Промінь» показуватимуть фантастичну стрічку «Цар скорпіонів-3» режисера Роеля Рейна.

Дія відбувається у древньому Єгипті. За сюжетом головний герой Метаес повинен охороняти царя Рамусана. Якщо життя правителя буде врятовано від ворогів, то він віддасть охоронцю свою дочку та амулет, який наділяє свого володаря силою та хоробрістю. Сеанси о 16:00, 18:00 та 20:00. Ціна квитків – 15 гривень.

НА ТИЖНІ

13 лютого. Дитяча юнацька бібліотека. Показ фільмів та музики від проекту «Чутливі серця», виставка паперового мистецтва та валентинок ручної роботи. Час – 18:00.

14 лютого. Нічний клуб «Голівуд». Вечірка до Дня всіх закоханих. Особливості: ді-джей Інга, розкуті танцівниці, музика від резидентів клубу: Dj Pa-nazz ,Dj Pioneer . Вхід – 50 гривень.

14 лютого. Пивний ресторан «Бравий Швейк». Виступ гурту DoubleFlash. Час – 19:00, вхід вільний.

14 лютого. Кафе «Ейнштейн». Вечірка до дня закоханих. Особливості: червоний в одязі, виступає гурт «Така», грають ді-джеї Shmell та Lex. Вхід – 20 гривень.

14 лютого. Ресторан «Роял Датч». Виступ гурту DoubleFlash. Час – 20:00, вхід – 30 гривень.

14 лютого. Сольний концерт Степана Гіги. Кінотеатр «Промінь». Час – 19:00, вхід від 100 до 140 гривень.

14 лютого. Кафе «Стоп-кадр». Вечірка до Дня закоханих. Особливості: італійські страви, венеціанський карнавал, показ моделей інтим-магазину, живі скульптури, дрес-код –карнавальні маски. Вхід – 70 гривень (входить вартість дегустації італійських страв).

14 лютого. Запуск повітряних вогняних ліхтариків у небо. Час 20:00. Місце – біля пам`ятника Лесі Українці.

14 лютого. Караоке-клуб «Сінатра». Джаз та блюз у виконанні музичної формації Fusion Friends, караоке, дискотека. Вхід – 50 гривень.

14 лютого. Клуб «Метро». Тематична вечірка до дня закоханих. Особливості: грають ді-джеї Dustin, WhiteFly. Пікантні виступи від MR. Maximus та Леана. Вхід: з флаєром до 23:00 безкоштовно, після 23:00 та без флаєра – 40 гривень для дівчат і 50 для хлопців.

14 лютого. Лаундж-ресторан клубу «Золото». День Валентина. Особливості: спеціальне любовне меню, ведучий Kovalero, ді-джей Jenya Shock. Ціну пізніше можна буде уточнити в організаторів.

14 лютого. Пивний клуб «Оболонь». Вечірка «День святого Валіка». Особливості: стриптиз-шоу, ведучий Олексій Курбан. Ціна – 45 гривень.

14 лютого. Караоке-клуб Seven Show Bar. Вечірка до дня закоханих. Ціну пізніше можна буде уточнити в організаторів.

15 лютого. Концерт учасників шоу «X-фактор». Місце – кінотеатр «Промінь». Ціна – 100-250 гривень, початок – 19:00.

15 лютого. Клуб «Майдан». Вечорниці на Стрітення. Виступи гуртів «Чорні черешні» та «Родина». Ціна квитків – 35 гривень.

16 лютого. Вистава «Суєта». Волинський облмуздрамтеатр. Ціна квитків – 10-30 гривень, початок – 18:00.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже сподобалось :) Добре було б, якби це стало традицією :)
Відповісти
Що саме має стати традицією?
Відповісти
стало тредицією кожен тиждень писати куди можна піти :)
Відповісти
малышка, ты ачьом?
Відповісти
Останні новини
Куди піти у вихідні: 10-12 лютого
10 лютий, 2012, 13:18