Розбійний напад у Тарасовому: підозрювану відпустили додому

Розбійний напад у Тарасовому: підозрювану відпустили додому
Жінку, яка разом із чоловіком 3 січня напали на власника будинку у селі Тарасове Луцького району, відпустили під домашній арешт.

Про це Інформаційному агентству ВолиньPost стало відомо із власних джерел у правоохоронних органах.

Другому підозрюваному, чоловіку, продовжили тримання під вартою.

Нагадаємо, 3 січня під час огляду будинку, що перебуває у продажі, подружжя з Рівненської області напало на його власника. Спочатку вони використали сльозогінний газ, а згодом завдали потерпілому удар ножем у ногу і втекли в невідомомму напрямку. Чоловіка із колото-різаною раною госпіталізували до лікарні.

Зловмисниками виявилилися 42-річний, раніше судимий, мешканець Рівненщини та його 55-річна дружина. Як з'ясувалося згодом, жінка є депутаткою однієї з райрад Рівненської області. Поліцейські повідомили, що зловмисники діяли з метою незаконного заволодіння чужим майном, при цьому застосували насильство.

За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Зловмисників затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Їм оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального Кодексу України.

Триває досудове розслідування, під час якого будуть встановленні всі деталі події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От які в нас депутати, хто туди йде і як люди голосують! І ще хтось хоче, щоб в Україні лад був коли таке робиться?! Таке по всій країні!
Відповісти