В «Амстердамі» – 1 та 2-спальні квартири від 23 000$*

В «Амстердамі» – 1 та 2-спальні квартири від 23 000$*
У житловому комплексі “Амстердам” - квартири з 1 та 2 спальнями пропонують за спеціальними акційними цінами від 23 000$.

Про це інформують на сайті компанії.

Звертають увагу на те, що із 1 березня в ЖК “Амстердам” зросте вартість житла та комерційних приміщень. Старі ціни та старі акції будуть діяти лише протягом лютого.

Нагадаємо, новий ЖК “Амстердам” зводить Будівельна компанія “Інвестор” у селі Струмівка поблизу Луцька. При будівництві запланували використовувати інноваційні підходи у використанні будматеріалів та технологій, а також - у плануванні.

Зокрема, “Інвестор” пропонує використовувати нову класифікацію квартир, якою користуються у світі: 1-кімнатна квартира означає помешкання із вітальнею та 1 спальнею; 2-кімнатна - із 2 спальнями і т.д.

Відтак, акційні ціни наразі діють на квартири із 1 та 2 спальнями (площа - 40,5 та 60,9 м2 відповідно).


Планування акційних квартир

Звернуть увагу! В “Амстердамі” наразі діє ще одна акційна пропозиція на 1-спальні квартири. Відтермінування – на 2 роки без жодних відсотків і мінімальний перший внесок від 2 500$. При цьому місячна виплата за квартиру, залежно від її площі, буде становити приблизно 950$. Більше про цю акцію можна прочитати за посиланням.

Які переваги чекають на майбутніх мешканців ЖК “Амстердам”?

- Нова система опалення і менші платіжки за газ. В “Амстердамі” буде власна котельня, а також - сонячні колектори, що допоможе економити енергоресурси. Крім того, відсутність котлів у кожній квартирі - це відсутність клопотів на їхнє обслуговування, безпека, а також - не буде газових труб всередині будинку.
- Стіни з натуральних матеріалів з хорошою шумоізоляцією (вперше “Інвестор” буде використовувати технологію керамоблоків).
- Зручне та нетипове планування квартир. Це також пов’язано із розведенням газових труб у багатоповерхівках, яке суттєво обмежувало планування. Відсутність газових труб дала можливість по-новому підійти до облаштування простору.
- Місця, де провести час із сусідами: на першому поверсі буде просторий хол, де можна буде випити кави, організувати спільний перегляд фільмів чи спортивних матів тощо. Поруч із ЖК - буде зона для відпочинку.


Хол у ЖК “Амстердам”

- Професійну обслуговуючу компанію, яка буде доглядати за мережами, благоустроєм і т.д. Свого часу ОСББ стали хорошою альтернативою “жекам”, проте в “Амстердамі” вирішили рухатись далі і довірити обслуговування ЖК професійній компанії.
- Безпечне проживання. Територія житлового комплексу буде закритою, матиме цілодобову охорону та відеонагляд.
- Місце для відпочинку з дітьми та занять спортом. Для ЖК “Амстердам” та ЖК “Струмочок” запланували організувати відпочинкову зону на території площею понад 4 тисячі квадратних метрів. Тут будуть майданчики для гри у волейбол та баскетбол, дитячі майданчики з сучасними ігровими елементами.


Більше цікавого про плани “Інвестора” на наступний рік - в інтерв’ю директора компанії Андрія Разумовського: “Ми створюємо будівельну моду”.



Відеозвіт із будівельного майданчика ЖК “Амстердам” та ЖК “Струмочок”
Детальніше про ці та інші пропозиції запитуйте у відділі продажів Будівельної компанії «Інвестор»:

Телефон: 096 030 20 10

Адреса: м. Луцьк, вул. Коперника, 13 в,
м. Луцьк, вул. Супутника, 6 а (ЖК «Супернова»)

Сайт: investor.lutsk.ua

Facebook: investorlutsk

Інстаграм: bud.investor

Youtube: Інвестор

Телеграм: Де в Луцьку/Ковелі добре жити?

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яка нова класифікація якщо на макеті є ванна :))) У Європі і світі давно від них відмовились і ставлять душові кабіни!
Відповісти
Чєпуха. Для якісного житла реклама не потрібна.
Відповісти
Можна лише уявити у яку суму обслуговуюча компанія буде надавати свої послуги. І все це буде входити у "економні" комунальні платежі.
Відповісти