У луцьких дворах – жахливе дорожнє покриття

У луцьких дворах – жахливе дорожнє покриття
У Луцьку серйозні проблеми з ремонтом дворових територій: цьогоріч вдалось навести лад лише на одній дворовій території.

Про це під час засідання постійної комісії міської ради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження розповів директор департаменту ЖКГ Луцької міської ради Іван Кубіцький.

«Там була така ситуація, що «Волга» не могла проїхати», – зауважив Кубіцький та додав, що роботи з облаштування цього двору були розпочаті ще минулоріч.

За словами Кубіцького, в місті дуже багато дворових територій, які у жахливому стані. Найгірша ситуація у тих районах, де велося будівництво і здійснювався доїзд важкого транспорту. Разом із тим Іван Кубіцький повідомив, що роботи з реконструкції вулиць міста підходять до завершення.

«На сьогоднішній день роботи по вулиці Станіславського практично завершені, ідуть роботи з встановлення дорожніх знаків, по вулиці Гнідавській також іде заміна дорожніх знаків, на Конякіна роботи заврешені, Городоцькій теж, по Гетьмана Мазепи тривають роботи з облаштування пішохідних доріжок», – сказав директор департаменту.

У зв’язку з тим, що залишилась ще частина коштів, які потрібно освоювати, додатково взято ще вісім об’єктів. Роботи триватимуть допоки дозволятимуть погодні умови.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Джерело: Відомості.UA
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У луцьких дворах – жахливе дорожнє покриття
29 листопад, 2011, 15:01