Кращі ЗЗР українського виробництва*

Кращі ЗЗР українського виробництва*
Найбільш ефективним способом запобігти, а також вилікувати культури від різних недуг, є застосування пестицидів. Ці сучасні препарати спрямовані не тільки на вплив процесів метаболізму патогена, а й стимуляцію захисних функцій в організмі рослин. Саме тому багато аграріїв воліють робити оптову закупівлю виробів, повністю покриваючи потреби свого господарства.

Засоби захисту рослин оптом Україна можна придбати в компанії «Vitagro Partner», що реалізує продукцію власного бренду. Ці товари є інноваційні продукти з подвійною дією, які чудово зарекомендували себе на практиці. Вони були протестовані на демонстраційних ділянках фірми, довівши свій високий потенціал і результативність. На полях, де використовуються пестициди ТМ Bayton, посіви мають значно кращий стан, ніж так, де їх не застосовують. І це не дивно, адже на це є кілька причин:


1. На заводі функціонують краще технологічне обладнання.
2. В основі виробництва лежить формуляція нового покоління.
3. Фахівці ретельно стежать за якістю агрохімії.
4. Співробітники постійно вивчають світовий досвід, щоб удосконалювати свої розробки.
5. Компанія має особисту лабораторію на території підприємства.

Все це дає можливість випускати топові зразки препаратів, які дозволять надійно захистити сільськогосподарські культури від хвороб і не тільки.

Вагомі аргументи на користь «Vitagro Partner»


Співпраця з компанією має чимало позитивних сторін. Багато фермерів, закуповуючи агрохімію з асортименту, переконалися в тому, що тут створені максимально приємні умови для партнерства. Так, наприклад, компанія доставляє замовлення по всій Україні, а завдяки наявності регіональних складів, терміни транспортування мінімальні. Поставляючи пестициди, фахівці також дбають про те, щоб аграрії були проінформовані щодо використання ЗЗР, адже саме від правильного витрачання коштів, залежить підсумок їх застосування.

Ще одним бонусом для тих, хто вирішить звернутися в «Vitagro Partner», є можливість укладення угоди, вигідної для всіх її учасників. Проект спільного вирощування врожаю - це перспективне заняття для тих, хто має вільні земельні ділянки та бажає раціонально їх використовувати, отримуючи підтримку з боку агрономів з багаторічним досвідом за плечима.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.