У місті на Волині зросли тарифи на воду

У місті на Волині зросли тарифи на воду
11-го січня у Нововолинську на засіданні виконавчого комітету затвердили нові тарифи на централізоване водопостачання та водовідведення.

Про це повідомляє БУГ.

Як зазначив директор підприємства “Нововолинськводоканал” Володимир Озімчук, основна причина зростання тарифів – необхідність віддавати кредит Світовому банку, за кошти якого було проведено модернізацію системи водопостачання.

Згідно з новими тарифами, вартість метра кубічного води та стоків разом – 33,94 грн. з ПДВ в т. ч. Централізоване водопостачання обійдеться у 16,94 грн. за 1 м. куб. з ПДВ; централізоване водовідведення – 17,00 грн. за 1 м. куб. з ПДВ;

Підвищилися тарифи на 23, 3% за водопостачання та на 14, 8% за водовідведення.

Нагадаємо, у Нововолинську за кредитні кошти зробили 5 насосних станцій, 5 мільйонів пішли на водопровід. Загалом замінили 25 км головного водогону і 2 км з’єднань між ним.

Для забезпечення беззбиткової діяльності підприємства «Нововолинськводоканал», здійснення сплати відсотків за користування кредитом та основної суми субкредиту в рамках спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проєкту «Розвиток міської інфраструктури-2», очікувана сума до сплати у 2021 році становить 12,9 млн. грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вода, тарифи
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спасибi!
Відповісти
Обнагліли вже зовсім . Послуги ніякі- вода ржава відношення хамське невиконання умов договору
. Нічого ще наші з лісу вийдуть.
Відповісти