Ексклюзивні сорти сої від оригінаторів з Канади*

 Ексклюзивні сорти сої від оригінаторів з Канади*
Соя містить високий вміст білка, тому не дивно, що дана культура має великий попит. Але, щоб отримувати якісні врожаї, вкрай важливо користуватися добротною сировиною для посіву, що не має в собі недоліків. Придбати насіння сої такої якості можна вдавшись до послуг агрохімічної компанії, яка випускає лінійку товарів під ТМ «Semelita».

Асортимент виробника нараховує кілька видів бобових рослин, представлених від канадських селекціонерів. Всі сорти придатні для різних видів ґрунтів. Саме тому, незалежно від зони вирощування, вони готові продемонструвати свої відмінні показники, бездоганну продуктивність і дати щедрі сходи. Такі характеристики можливими завдяки тому, що постачальник застосовує особливу «м'яку» технологію, яка дозволяє посівного матеріалу дійти до необхідної кондиції. Проходячи три ступені обробки, сировина не тільки захищена від травмування, а й наділена чудовими агрономічними властивостями.

Купуючи сорти нового покоління від представленого бренду, покупці можуть оцінити безліч переваг прийнятого рішення. До них можна віднести:

1. Чітке виконання технологій виробництва.
2. Строгий контроль якості в насіннєвий лабораторії.
3. Використання функціонального обладнання.
4. Постійна наявність продукції на складі.
5. Належні умови зберігання насіння.

Користуючись насінням вітчизняного продавця, клієнти отримають масу позитивних емоцій, так як результати перевершать всі їх очікування, особливо якщо додатково використовувати засоби захисту рослин.

«Semelita» - секрет популярності бренду


Торгова марка з кожним днем ​​набуває все більший попит. І це не дивно, адже на заводі працюють професійні співробітники, які розуміють свою роботу і відносяться до неї з любов'ю, реалізовуючи вироби першокласної якості. Саме це спонукає покупців зробити оптове придбання в тому обсязі, який вимагає їх господарство. Завдяки тому, що на підприємстві діє налагоджена система виробництва, аграрії можуть не сумніватися в задоволенні своїх потреб, а також оперативних терміни доставки.

Вартість насіння високобілковою сої формується строго індивідуально. Однак, в цілому ціни є доступними, тим більше з огляду на їх показники продуктивності та інші особливості. У поєднанні з фірмовими інокулянтів і добривами, вони здатні в повній мірі розкрити свої ресурси, подарувавши фермеру небувалий урожай.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.