Понад 500 людей захотіли стати гравцями «Волині»

Понад 500 людей захотіли стати гравцями «Волині»
За добу більше 500 чоловік відгукнулися на оголошення луцької "Волині" про перегляд новачків.

"Оголошення про набір гравців у наш футбольний клуб - елемент селекційної роботи", - цитує прес-аташе клубу Юрія Конкевича ИТАР-ТАСС.

Нагадаємо, 28 липня "хрестоносці" оголосили про пошук футболістів з характером та амбіціями грати в Прем`єр-лізі.

"Ми розуміємо, крок незвичайний, але це - робочий момент. У нашій країні багато міст, в яких немає футбольних шкіл. Хлопці, які займалися футболом, не мають можливості продовжити кар'єру і не можуть знайти команду. Ми хочемо надати їм шанс, переглянути гравців - напевно серед них є не розкрилися таланти", - зауважив Конкевич.

"Тим більше наш клуб робить ставку саме на українських спортсменів. З моменту публікації оголошення пройшла доба. Але вже зараз ми отримали заявки на перегляд від 500 гравців з різних міст України, з країн ближнього і далекого закордоння. Пишуть і дзвонять як професійні футболісти, так і хлопці 14-15 років", - додав він.

За словами прес-аташе клубу, перегляд, який відбудеться з 29 липня по перше серпня, організували для футболістів-професіоналів.

"Зрозуміло, що влаштувати перегляд всім охочим ми не зможемо. Виберемо по резюме 20, 30 або 40 кандидатів, точна кількість не визначена. Для основного складу? Не тільки, в системі нашого клубу існують три команди - до 19 років, до 21 року і основна. Шукаємо гравців для всіх трьох", - пояснив Конкевич.

Також він підкреслив, що подібний метод селекційної роботи не пов'язаний з фінансовими труднощами.

"Дійсно, навесні наш спонсор призупинив фінансування клубу, але зараз вже все нормально. У команди немає боргів ні по зарплаті, ні по преміальних", - відзначив прес-аташе "Волині".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо по всім трьом командам - це добре.
Відповісти
Останні новини
Понад 500 людей захотіли стати гравцями «Волині»
29 липень, 2013, 16:07