Нардеп Мартиняк привітав зі святом Володимира і днем Хрещення Русі*

Нардеп Мартиняк привітав зі святом Володимира і днем Хрещення Русі*
У день рівноапостольного князя Володимира і 1025-ої річниці Хрещення Русі Храм Святого Володимира, що у селі Тарасове Луцького району, відзначав престольний празник.

З цієї нагоди у церкві відбулося урочисте богослужіння за участю волинських священників УПЦ КП.

Після служби помічник народного депутата Сергія Мартиняка Олександр Пиза передав від його імені вітання із престольним святом.

«Вітаю усіх із потрійним святом - із річницею Хрещення Русі, днем рівноапостольного князя Володимира та вашим престольним празником. Бажаю вам і вашим дітям міцного здоров’я і сімейного благополуччя. Нехай Господь вас оберігає. Ми повинні не лише у це світле свято, а щодня, думати і допомагати людям, які цього потребують. І від імені Сергія Мартиняка передаю кошти у розмірі п’ять тисяч гривень на розвиток вашого храму, зокрема на будівництво паркану», - сказав Олександр Пиза.

Отець Юрій подякував Олександру Пизі та Сергію Мартиняку за підтримку релігійної громади і допомогу у відбудовуванні храму.

На свято у село Тарасове приїхав луцький районний декан отець Володимир із Гіркої Полонки. Він привітав присутніх із великим святом і розповів, що саме після прийняття християнства, Київська Русь почала розвиватися і стала потужною імперією.

«Святий князь Володимир вчить нас як відстоювати свою віру, бо в єдності наш сила. І ми повинні про це пам’ятати», - виголосив отець Володимир.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Мартиняк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
каті,литвини,єнакієвскі-а тоді десь далеко той мартиняк та ще дальше пиза..такій розклад в тій корпораціїї..курячій..аукціонери..
Відповісти
Останні новини
Нардеп Мартиняк привітав зі святом Володимира і днем Хрещення Русі*
29 липень, 2013, 17:42