Стильний Луцьк. Портрет дня: Ольга Свириденко

Стильний Луцьк. Портрет дня: Ольга Свириденко
Ольга Свириденко, 22 роки, адміністратор

Етнічні мотиви у сучасному одязі знову набирають популярності. Доки цей тренд ще не зіпсований шаленим попитом, етнічні шорти Ольги видалися нам приємною несподіванкою. Правильно підібрана стримана біла сорочка до шортів у традиційному триколорі з білого, червоного та чорного. Доповнює образ довге, пшеничного кольору волосся дівчини.

Із взуття Ольга обрала модні сьогодні сліперси. Вдалий приклад того, коли заради моди не доводиться жертвувати чимось іншим, адже крім усього іншого таке взуття легке та комфортне. Вибивається з загального контексту хіба що сумка, яка здається надто великою. Проте вона відповідає кольоровій гамі взуття, тому не варто відносити це до серйозних мінусів. Радше виправдана забаганка дівчини.

«Одяг купую у багатьох різних місцях. Та переважно їжджу скуповуватись у Львів, а якщо є віза, то у Польщу. Тішить те, що у Луцьку зʼявилось багато секонд-хендів. Купувати стильні речі зараз стало набагато легше і доступніше.

Якщо умовно поділити весь мій одяг на дві групи, то перша ‒ це речі від Zara, New Look, Mango, Pull&Bear, H&M. До другої групи входять речі з секонд-хенду. Це може бути одяг відомих брендів, а може і якоїсь невідомої фірми, або без фірми взагалі. Можна знайти бабусині вінтажні сукні, які виглядатимуть стильно.

Мені хотілося б думати, що я не ганяюсь за брендами, але все-таки фірма багато про що говорить. Напевно, частково я є «дитям брендів» і не варто цього приховувати. Та, з іншого боку, я не купуватиму певну річ навіть тоді, коли вона від знаного бренду, але не подобатиметься мені. Тобто, роль бренду все-таки не є визначальною для мене. В одязі я, в першу чергу, ціную практичність та комфорт.

Влітку я зазвичай одягаю шорти, сорочку або майку і сандалі. Обовʼязково беру з собою окуляри. А ще я не є прихильницею високих підборів.

Я люблю аксесуари, у мене вже є колекція, та я чомусь завжди в останню чергу згадую про них. Тому дуже часто просто забуваю одягати.

Я маю кілька улюблених речей. Так, у мене є джинси, які я купувала, ще коли мені було чотирнадцять. Я досі їх одягаю. На щастя, моя фігура з того часу кардинально не змінювалась.

Подобається, коли молодь одягає вишиванки. Взагалі обожнюю етнічні мотиви в одязі.

Сьогодні можна купити які завгодно речі від безлічі різних брендів. Я думаю, що важливо не втратити себе серед цього величезного вибору.

Найдешевша покупка ‒ вінтажна сукня за сім гривень. Найдорожча ‒ туфлі за дві тисячі гривень. До речі, туфлі я купувала у Луцьку. Витрачати гроші на дороге взуття та джинси не шкода, але іноді ціна дві тисячі гривень може мене зупинити».

На фото: сорочка ‒ Bershka, шорти ‒ Stradivarius, сумка ‒ Mango, годинник ‒ Swatch, взуття ‒ Zara.

Секрет оригінального стилю: «Потрібно залишатись собою та не боятись експериментувати. Мода надто мінлива та швидкоплинна річ, тому потрібно памʼятати про класику. Вона завжди буде у моді».



Рубрику веде Сергій НЕСКАЖУ
Фото Олександра КОТИСА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 96
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже гарно!)
Відповісти
100% согласна, сумка ням-ням, шорты и рубашка -афигенные, волосы роскошные, фигура, и все в тему, татуировки дело каждого, лично мое мненее-это лишнее!
Відповісти
ооо.. нарешті
цікаво, гарно , жіночно
Відповісти
З лиця досить мила дівчина... Але у 22 роки уже стільки тату зробила. Це трошки лякає. Олічка, бачу ти дівчина струнка, це прекрасно. Але ніжки... худенькі, тому треба одягати щось подовше.
Відповісти
Любителi люблять багато тiла, а знавцi - небагато...

Ховай, дед, свiй пiдозрiлий iнтерес до юнок куди подалi.
Відповісти
Дівчина як дівчина. Нічого надособливого немає.
Відповісти
Та ну шо за манера, розвелося старих пердунів, тату, тату... Це власна справа людини, хоче нехай робить. Скільки можна плакатися, щодо кожного учасника рубрики.
Досить судити по собі, раз я такий хароший, ніяких татух\пірсинга, то всі мають такими бути і не інакше.
Задрало, чесслово
Відповісти
І біла як сметана кінець літа навулиці в погребі загаряла чи що???
Відповісти
Може не любить сонце, всяке буває. Хоча кажуть, що з теперішнім рівнем УФ-радіації і загаряти небезпечно. Тому, може і правильно, що вона не шоколадна.
Відповісти
Повiтрянi сонячнi ванни до 10.00 i пiсля 16.00.
Відповісти
Сумка завелика, шо в ний мона носити?
Відповісти
Помаду.
Відповісти
А так на сьогоднішній день це найкращий екземпляр, чи то пак герой
Відповісти
Головне - скромнiсть i стриманiсть.

Трошки забагато нiг i мало шортiв, але лiто, молодiсть...
Відповісти
Дівчата, одягайте міні лише у тому випадку, коли упевнені у рівності і красі ваших ніжок!!!
Відповісти
пфф чудові ноги.
Відповісти
Сергію, дякую за рубрику, але напишу алегорією, щоб ти зрозумів. Наскільки етичним буде, приміром, якщо фотограф-віртуоз зробив прекрасні фото і сам собі буде ставити "лайки"? Або допустимо, автор книги сам собі буде писати рецензію на книгу? Чи я спекла смачний пиріг і почала усім хвалити, який він смачний...
Відповісти
я оцінюю дівчину, її зовнішній вигляд, а не свою роботу. але коментар доречний, приймається)
Відповісти
Оголошення, ви ж розумієте,що ваша думка нікого не хвилює .... і прочитавшиваш коментарій ніхто не скаже " О Боже ..... якась не відома істота написала, що в ме ножки не рівні ..... ніколи більше не одягну шорти ...... я собі взагалі ноги обрубаю !!!!!! аааааааааа " ....
Відповісти
Доречі, в оголошенні не йшлося, що це стосується героїні. Там було, скоріше, побажання для усіх дівчат. Нормальне побажання. Прямо як за Фрейдом, кожен впізнав себе і (не)ідеальні свої ноги.
Як на мене, будь-яка дівчина розуміє, що ноги (чи щось інше) у неї не ідеальне, у неї виникне закономірне бажання, щоб це "неідеальне" якость зробити менш помітнішим. А хто хоче виставляти на показ якісь недоліки - цей варіант поза нормою і його не розглядаємо.
Відповісти
о, почали показувати справді стильних) легко, не нав"язливо і стильно) Оля молодець)
Відповісти
КРАСУНЯ!
Відповісти
Олечка - красунька! Приємна і добра дівчина!
Відповісти
Нічьо так мала сексуальна дівка....)))
Відповісти
Дуже гарна молода особа .... мені все дуже подобається .... ))) тату стильні ..... яскраві ...
найбільше запало в душу .... взуття і сумка !!!
Відповісти
Красиво, просто, зручно, елегантно
Відповісти
бомба!
Відповісти
з всієї рубрики цей образ ідеальний ! чесно немає до чого навіть причипитись !)
хто там шо писав за ноги, просто люди не заздріть !!!! ) а тату дуже гарні і це справа кожного! гарну дівчину гарні тату лише прикрашають!
Відповісти
О, нарешті те, що треба! Дуже гарно, є стиль, є смак. Приємна дівчинка. Молодець!=)
Відповісти
згідний гарнюня
Відповісти
Пфффф... І знову секонд...
Відповісти
Дівчина пише, що у Польщі скуповується:)
Ага, треба мені купити джинси. Де ж іще купити? У Польщу!
Відповісти
Запитання до автора рубрики:
1) чому жодної особи, в одязі ділового стилю, невже це не стильно???,
2) чому так, що в рубрику попадають особи, які якимось чином пов'язані з модельним бізнесом, чи дотичні до цього???,
3) чому всі герої повідомляють, що купують речі в Луцьку на секондах, це збіг обставин, чи реклама, чи вони всі просто бідні, щоб щось придбати нове в Луцьку???
4) яким чином ви відбираєте таких хлопчиків-здохлячків-підриків???,
5) яким чином ви відбираєте дівчаток-бомжиків???,
6) всі герої, це ваші друзі та знайомі???,
7) вони платять вам за те, що ви їх опублікували???...
Відповісти
якби ви хотіли б отримати відповідь на ці запитання спромоглися б написати коректно.
Відповісти
ти не спригуй, а дай відповідь!
Відповісти
Що саме я написав некоректно???
Я ж не запитую результати твоїх аналізів???...
Відповісти
дійсно чому всі секонхендники??? чи ця що сьогодні одяг купує в польщі смішно була там мабуть раз від сили і вже розказує що одяг там купує, вона хоть знає скільки коштує віза. і скільки треба в ягодині в колейці простояти щоб потім там в польщі ще щось купити????
Відповісти
Видно Воєнком, що пишеш зі знанням справи.
Відповісти
Пишу реальні речі як воно є, ато ляпає про польщу всерівно що безвізовий режим, і таможню за пів годинки проїжджає)))Попала б на ягодин коли котрабас сунуть постояб в колейці сутки, коли всі ждуть перезмінку з польської сторони, чи коли на польському терміналі поляк заберетться і піде на дві чи три години. то точно не казала що в польщі скупляється, а так людина далека від цього і ляпає недумаючи)))
Відповісти
ВОЄНКОМ, в якому це ви році їздили?зелений пас не чули?
Відповісти
Ага ще голубий скажи, ти що представник держави, уряду чи ще хто там їздить зельонкою несміши ти проїдь тудою тоді пиши!!!
Відповісти
хтось там про джинси писав, дійсно що захотіла джинси і в польщу, смішно)))) адміністратор по джинси в польщу)))) скільки адміністратор отримує в нас гривень 1000-2000 тис від сили і то якщо повезе))) тим більше де адміністратор фітнес - центр, чи в стомат поліклініці якійсь там, вона сказала а автор незвернув увагу і написав бред)))АДМІНІСТРАТОР І В ПОЛЬЩУ ЗА РЕЧАМИ СМІШНО!!!!
Відповісти
Воєнком, тебе треба у Верховну Раду.
Відповісти
Дякую, я б зрадістю))))
Відповісти
Повністю згідна з воєнкомом.Так дійсно є.В Устилузі черга не менша,і якщо ти впорався за 8 год, то рахуй, тобі повезло.Тож, їздити в Польщу на шопінг-це дуже геморойна справа, і віза коштує 55 євро.
Відповісти
Да ти шо,якщо віза коштує 55 євро то давай будем мутити візи я тобі по 100 євро давати буду)))
Відповісти
Офіційно віза коштує 35 євро, якщо з тебе беруть по 55 то "Л** это судьба"
Відповісти
Чуєш офіційно то піди і зроби офіційно за 35 євро такий розумний,це ти лох якщо на таке ведешся
Відповісти
Смішний чоловік 35 євро віза один в один що безкоштовна медицина длянас піди безкоштовно полікуйся...
Відповісти
Хожу і роблю, а якщо з тебе "сороковці" беруть по 100 євро, то хто тобі лікар. Вивчити пару слів: колєйка, контрабанда і блатувати та інтернет-ресурсі, це ж наше усе
Відповісти
А ти з нею добре знайомий що такі речі пишеш?
Звідки ти знаєш з якою візою вона їде до Польщі? Вона ж не написала що відкриває візу для того, щоб поїхати за новими джинсами. Може вона їде по справах (приватних/робочих чи ще якихось), і при оказії купує собі там одяг, який, до речі, вдвічі дешевший від одягу в укр. магазинах, а може й з інших причин, тобі не відомих!
Крім того, може вона не з тих, хто закуповлюється шматами щотижня, а купує одяг значно рідше.

Щодо *колейок*, то можу сказати особисто - перетинаючи польський кордон приблизно раз в три місяці, на великі черги і багатогодинне чекання на митниці натрапляла приблизно в 30%, якщо й не менше. А в решті випадків проблем із цим не було.
Відповісти
і яка різниця, знайомий він з нею чи ні...і т.п. Представлена дівчина, оцінюйте те як вона одягнена, ане коліна, ноги, біла чи загоріла, як писали вище і інші фізіологічні принади!
Відповісти
може вона "клубнічку" там збирає!!?
Відповісти
нагадало одне аудіо про волинського полішука і дівчину з МТС. "Кіцюньоооо, то робот чи людина? Ми вашу вежу болгарками зріжемо нах... Я бл... коректно виражаюсь"
Відповісти
Як не як, Сергій, але твоя рубрика є однією з найпопулярніших на ВолиньПост) це вже про щось говорить.
Відповісти
1) дiловий стиль це не мода;
2) це логiчно;
3) Луцьк - iсторично не багате мiсто;
4) на вкус и цвет товарища нет;
5)див. п.4;
6) не имей 100 рублей, а имей 100 друзей;
7) див. п.3.
Відповісти
А що автор статті вже захисника взяв собі??? Не має здоров'я самому дати відповідь???
Р.S. Мої запитання адресовані автору рубрики, а не гадалкам...
Відповісти
Мадемуазель гуд, трохи б ваги набрала, бо вени проступають як у в"язня концтабора
Відповісти
Зараз напишуть, що тепер так модно :)
Відповісти
Любителi люблять повних, а знавцi - худих.
Відповісти
Короче тако: Стильно! Із всього, що було опубліковано, це сподобалось найбільше. А блузка і шорти - "нямням"
Дійсно, все між собою файно поєднується і пасує дівчині - стрункій і гарній - все по погоді=)) ніби не з Луцьку прям. Приємно, що можна зустріти таких людей по вулиці, око милується.

Відповісти
"нямням"? Що це за оцінка стилю? Чи може ти просто зголодніла?
Відповісти
Щось дивно мені вчорашній ХЛОП вроді також щось там купив найдешевше за 7 грн а найдорожче за 2000 тис чи то мене попутало???цікаво якось так виходить вони родичі??? чи в нас так і є найдешевше 7 а найдорожче 2000?)))
Відповісти
то є збіг. нєймовєрно, но факт.
Відповісти
Олічка, ти така ням-ням-ням...
Ду-у-уже мила
Відповісти
А автор рубрики не дав відповіді на жодне моє запитання.......
Звідси можна зробити висновок, що я все-таки правий щодо своїх припущень???
Відповісти
Ты просто баран!
Відповісти
У вже перейшли на особистості...!!!
Відповісти
Ничего так, имеет право жить образ...
Только тату как то не в тему...
Реально Секонд-хенд говно. Как людям не противно носить вещи, которые до них кто-то еще носил, возможно какой-нибудь вонючий потный слюнявый... человек! :(
Відповісти
А то ще гірше, речі можуть бути мертвих...!!!
Всі такі круті, по інших містах купують речі, за кордон їздять і в "БУ" ходять........... Аж тошнить...!!!
Відповісти
Так-так всі такі розумні і круті, а як субота і неділя то повно на базарі і в Юванті гламурних тьолочок і волинсько-поліських перців, аж кишить базар. І вони розказують про секонд. Може й раз коли б сходила туди, але як уявлю, що то хтось носив і ще й з іншої країни, континенту, де багато різних болячок, аж верне.... Ну не гарно їй у цьому... Шапокляк без шляпи, чи то пак, русалочка в лахмітті.
Відповісти
Воєнком, деякі люди проїзжають кордон "на контролі" і їх не цікавить скільки коштує віза
Відповісти
Ну да адміністратори в нас достатньо забезпечені щоб їздити в польщу, можливо хтось невкурсі но адміністратор зараз та сама секретутка тільки звучить круче)))
Відповісти
Ти так пишеш за Польщу, ніби це Лондон чи Мілан
Відповісти
ВОЄНКОМ - такий хороший товстий ТРОЛЛЬ
Відповісти
За то ти в нас необізнаний холцй))))
Відповісти
Чія би корова мичала)
Відповісти
мені образ сподобався, гарна дівчинка, хороша фігурка, оригінальний орнамент на шортах, вдало підібраний верх, але туфлі на босу ногу,якби хоча б в дірочку,літні,а так я такої моди не розумію...
я так ще не експериментувала)
Відповісти
Чудова дівчина ,чудовий стиль,все гармонічно і нарешті варте уваги! І нічого придумувати що в когось ноги..засмага..туфлі( можна подумати балетки літом ніхто не носить,чи давайте одягнем шкарпетки, чорні капронові для ефекту засмаги). Замість того, щоб писати дурниці покажіться самі,як ви виконуєте свої поради по стилю!!!!фото в студію!)
Відповісти
ДА ТИ ШО!!!!!!!
Відповісти
Гарна дівчина. Гарний образ. Хороший смак. Сумка - ідеального розміру ;)
Відповісти
З днем ангела, Маргаритка
Відповісти
дякую) дуже приємно
Відповісти
Що ви причепились до секонду.Краще носити одяг з базару?Коли воно за два прання стає схоже на ганчірку для підлоги?Чи краще придбати одну футболку і шорти в Цумі..і носити ціле літо.
Відповісти
ви маєте щось проти базару?
Відповісти
так.я навіть незнаю де ще продається гірший одяг ніж на базарі
Відповісти
на Вашу думку , на базарі неможливо знайти жодної нормальної речі ?
Відповісти
декілька речей можливо.
Відповісти
одобряю)
Відповісти
Найгарніша дівчина за весь час існування рубрики!
Відповісти
Старі обшарпані речі у старому місті. Ну, в принципі не погано дивиться, а от як тільки направити її в центр ну клоунесса .... більше я нічого не скажу .... шо за фак....
Відповісти
Однозначно найкраща учасниця!!!! Гарнюня дівчинка!!!
Заздрісним поліщукам: повбивайтесь об відро з картоплею!!!
Авторам рубрики: рухаєтесь у правильному напрямку!!!
Відповісти
Гарна і яскрава дівчина!!!А речі куплені у нас в ТЦ " Ювант " видно за 10 км.!!!За кордоном ти будеш виглядати так, що усі будуть на тебе звертати увагу, як на п....ку!І до того ж ціни ну просто космос за таке г...но!Я наприклад теж купую речі тільки за кордоном принципово, на щастя буваю там часто, так як нехочу бути лохушкою, яку розводять на гроші!!!Я просто знаю скільки такі речі коштують реально!А ще у Нас народ такий, що саме живе у найманій квартирі, їздить на маршрутних таксі, але у норковій шубі!!!!Смішно!
Відповісти
А что на базаре что в Юванте можно накупить себе джинсов и футболок Хмельницких и зато тебя потом в рубрику возьмут на ВолыньПосте.
Відповісти
може ведучому малолеткі подобаються худі і ви їх ставите!!?
Відповісти
Оля не просто гарна, вона ще й розумна.
Відповісти