У місті на Волині зріє скандал через ремонт дороги. ФОТО. ВІДЕО

У місті на Волині зріє скандал через ремонт дороги. ФОТО. ВІДЕО
Депутат Камінь-Каширської міської ради Василь Куць каже, що влада вчинила нераціонально, витративши приблизно 360 тисяч гривень на "латковий" ремонт дорожнього покриття вулиць Болотна та Шевченка.

"Я розумію, що ці гроші не наші (бюджету міста), а державні. Але ж це не значить що ми повинні їх витратити бездумно", - цитують обранця громади Вісті Каменя.

"В той час, коли відрізку виїзду з вул. Шевченка в с. Раків Ліс проїжджа частина перетворилась, по-суті, на дорогу з одностороннім рухом, бо половина шоссе – суцільні вибоїни і ями, влада вирішила капітально відремонтувати вуличку протяжністю не більше ста метрів, де інтенсивність руху не перевищує десятка-другого авто в добу. До того ж більша половина її в належному стані. Маю на увазі вулицю Болотну", - висловився Куць.

"Щодо перехрестя на "піску" – це, певна річ, потрібно. Тут щодня курсують сотні автомобілів. Однак, не такою ціною. Це неефективне використання державних коштів. Адже за ці гроші можна було б відремонтувати дорогу аж до Раків Ліса", – говорить Василь Куць.






Нагадаємо, приблизно місяць тому в Нововолинську через ремонт дороги посварилися депутати міськради та мер. Обранці громади стверджували, що 500 тисяч гривень, які спрямували на ремонт площі перед пам'ятником воїнам-прикордоникам потрібно витратити на оновлення дорожнього покриття вулиці Некрасова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У місті на Волині зріє скандал через ремонт дороги. ФОТО. ВІДЕО
30 липень, 2013, 09:00