Якісні зимові шини від кращого виробника «REZINA.CC»*

Якісні зимові шини від кращого виробника «REZINA.CC»*
Українські водії дуже упереджено ставляться до вибору автомобільних шин, які виготовлені на території країн СНД. Не дивлячись на це, Белшина зимова набирає популярності через свої якісні показники та вигідну ціну.

Небажання купувати такі шини раніше пояснювалося застарілими технологіями та обладнанням. З недавнього часу все істотно змінилося. Керівництвом було прийнято рішення про зміну виробничих лінійок, після чого якість сировини істотно покращились, що позначилося на поліпшенні експлуатаційних здібностей. Сьогодні Белшина є однією з найпопулярніших торгових марок, що відрізняється вигідною ціною і стабільно високими якісними показниками.

У чому особливості автошин Белшина


Белшина випускається тільки з високою якістю. Ви можете придбати шини на літота для зими, демісезонні варіанти, які підходять для кожного автомобіліста. Вона відрізняється високими параметрами надійності, довговічністю, здатністю працювати в найрізноманітніших ситуаціях та при будь-якому морозі.

Крім цього, гума зимова володіє індивідуальними особливостями:

• Надійністю і точність в балансуванні.
• Багатокомпонентні склади гумової суміші та сучасної радіальної конструкції, що гарантують надійний захист від механічних пошкоджень та передчасного зносу.
• Унікальним дизайном та ефективною системою дренажу, що забезпечує стабільні тягово-зчіпні властивості в зимову погоду.
• Оптимізоване розташування всіх елементів протектора здатне забезпечити стабільність контактної зони. В результаті цього зберігається безпечна керованість, хороша маневреність і короткий гальмівний шлях.
• Ціною. Це, швидше за все, один з найважливіших показників, яка відрізняє від конкурентів.

Які шини випускає виробник


Виробник Белшина випускає шини для різних машин: для легкових автомобілів, вантажних, тракторів і сільгосптехніки, будівельних, дорожньо-транспортних, машин з великою та особливо великою вантажопідйомностю.

Одним з найбільш популярних варіантів є зимова фрикційна гума з серії Artmotion. Вона відома своєю стійкістю, що дозволяє використовувати на слизькій, а також мокрій дорозі. В результаті використання таких шин у водіїв буде хороша керованість і економічність. Серед асортименту лінійки можливо знайти самі ходові розміри шин на будь-які марки автомобіля.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.