У Ковелі збудують торгово-офісний центр

У Ковелі збудують торгово-офісний центр
У Ковелі триває обговорення та розгляд детального плану розміщення торгово-офісних будівель на вулиці Володимира Кияна, 70-А.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Йдеться про територію площею 0,2501 га, яка перебуває у приватній власності для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури для комерційного використання, розміщена двоповерхова нежитлова будівля. Відповідно до генерального плану, вона передбачена для розміщення малоповерхової забудови.

У межах проєкту мають намір реконструювати вже існуючу нежитлову будівлю та дещо добудувати. Орієнтовна площа торгово-офісних приміщень становитиме 2920 кв.м.

Зауважують, що замовником містобудівної документації є відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради, а розробником – ТОВ «КБ АРХПРОСТІР».

Громадські слухання з обговорення містобудівної документації «Детальний план території розміщення торгово-офісних будівель по вулиці Володимира Кияна, 70-А в місті Ковелі Волинської області» проведуть 16 лютого 2021 року о 15.00 в сесійному залі Ковельської міської ради.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.