Чому вигідно здійснювати держзакупівлі через професіоналів “TenderBot”*

Чому вигідно здійснювати держзакупівлі через професіоналів  “TenderBot”*
Державні закупівлі являють собою організовану систему придбання товарів, виконання робіт та надання послуг для потреб державних органів. Держзакупівлі виконуються за пропозицією замовника виконати певну закупівлю, а також підрядника, який задовольняє вимоги замовника.

Згідно законодавства, учасником держзакупівель може бути юридична особа будь-якої організаційно-правової форми власності, в тому числі фізична особа, яка зареєстрована, як підприємець. Закупівля дозволяє державній установі (замовнику) отримати товар, роботу або послугу на вигідних для нього умовах. А постачальник отримує можливість розширити сферу збуту та зміцнити свій статус на ринку.

Що потрібно, щоб взяти участь в державних закупівлях


Для цього необхідно виконати наступні дії:

• Необхідно розуміти процес державних закупівель, як проходить тендер і процес участі в ньому.
• Постійно стежити за ситуацією з тендером, перевіряти торгові майданчики самостійно або підписатися на розсилку.
• Вибирати тільки ті тендери, які дозволяють ваші можливості.
• Зареєструватися на офіційному сайті в якості учасника, отримати електронний цифровий ключ і подати заяву на певний тендер.

Як здійснюються державні закупівлі


Інформація про держзакупівлі розміщується на офіційному сайті. Для участі в держзакупівлі необхідно проаналізувати нішу товарів і послуг, які можливо надати, і в яких потребують державні компанії.
Після цього слід вибрати принцип роботи, за якими здійснюватимуться угоди. У Казахстані вони здійснюються за наступним вимогам:

• Рівноправне і повністю справедливе ставлення до всіх учасників;
• Економне витрачання фінансів.
• Відкритість, а також прозорість.

Класифікатор адміністративно-територіальних об'єктів (КАТО) дозволяє встановити структуру, а також порядок ведення та коди адміністративно-територіальних об'єктів. Це дозволяє розділити конкурси на держзакупівлі за територіальним розташуванням. В результаті чого поліпшується структура і цільове призначення для держави.

Якщо здійснювати держзакупівлі тендерні за допомогою спеціалізованої компанії, то можна отримати істотні вигоди. Адже в компанії, як правило, працюють фахівці, які досить добре знайомі з усіма тонкощами такої роботи і зможуть швидко надати не тільки інформацію, але і підготувати необхідні документи для здійснення угоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому вигідно здійснювати держзакупівлі через професіоналів “TenderBot”*
15 січень, 2021, 19:32