ПриватБанк запустив онлайн-бухгалтерію*

ПриватБанк запустив онлайн-бухгалтерію*
«ПриватБанк» запустив новий безкоштовний сервіс «Бухгалтерія Онлайн», який дозволить корпоративним клієнтам знизити витрати на бухгалтерський облік.

З його допомогою користувачі Інтернет-банку «Приват24» зможуть автоматизувати бухгалтерський і податковий облік, здачу звітності без додаткових витрат на сторонні програмні комплекси і консультантів.

Для підприємців та малого бізнесу новий сервіс допоможе вести бухгалтерію навіть без допомоги професійних бухгалтерів і здавати звіти в Міндоходов, Пенсійний Фонд і Держкомстат.

«Бухгалтерія Онлайн» допоможе нашим клієнтам виконувати близько 80% тих бухгалтерських операцій, які потрібні звичайному підприємству, а також отримати онлайн консультації з ведення бухгалтерії та з податків абсолютно безкоштовно. У процесі розвитку сервісу до нього додадуться можливості по складському обліку, імпорт з 1С, здача звітності в усі держоргани, галузеві рішення», - говорить керівник проекту «Бухгалтерія Онлайн» «Приватбанку» Роман Лелеко.

Сьогодні сервіс «хмарної» бухгалтерії дозволяє користувачам корпоративного Приват24 вести облік і формувати звіти без залучення бухгалтера, контролювати сплату податків і здачу звітів, складати календар платежів по операціях з контрагентами. Крім того, в «Бухгалтерії Онлайн» можна оформляти продажу, складаючи онлайн рахунок і повний пакет бухгалтерських документів, контролювати роботу продавців та ін.

При цьому, бухгалтерія і клієнт-банк працюють в одному вікні, без необхідності імпорту банківських виписок. Доступ до сервісу відкрито безкоштовно будь-якому клієнту банку в будь-якій точці України та світу, де є доступ до інтернет.

Бухгалтерська програма автоматично оновлюється відповідно до вимог законодавства України і щодня допрацьовується за побажаннями користувачів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк запустив онлайн-бухгалтерію*
30 липень, 2013, 14:38