На Волині за хуліганство судили студента коледжу

На Волині за хуліганство судили студента коледжу
За вчинення хуліганства судили студента другого курсу Рожищенського фахового коледжу.

Про це йдеться у постанові суду від 12 січня, - пише Район.Рожище.

Інформують, що хлопець 27 грудня приблизно о 21:50 на вулиці 1-го Травня в місті Рожище вчинив дрібне хуліганство. Він умисно кинув куряче яйце в стіну будинку, внаслідок чого пошкодив пластикову вагонку обшивки.

Під час розгляду справи студент свою вину у вчиненні зазначеного правопорушення визнав повністю. Він пояснив, що того дня разом з друзями знаходився на спортивному майданчику біля школи №1. Вони між собою розмовляли та займалися спортом.

В цей час з подвір'я будинку вибіг невідомий для них чоловік, який голосно кричав та швидко почав бігти до них, при цьому в його руках був предмет, схожий на палку.

Злякавшись, вони втекли з майданчика, однак вирішили йому помститися. Пішли в магазин «Продукти» і там хлопець купив два курячі яйця. Одним із них він умисно кинув у будинок. У вчиненому щиро розкаявся, просить його суворо не карати.

Суд постановив визнати юнака винним у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею 173 Адміністративного кодексу, та застосувати до нього захід впливу у виді попередження.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
з палкою біг ЯНУКОВИЧ
Відповісти