ТОП-10 кращих вілл на Пхукеті для відпочинку після коронавірусу *

ТОП-10 кращих вілл на Пхукеті для відпочинку після коронавірусу *
Умови пандемії та постійної ізоляції відібрали у багатьох можливість відпочивати так, як раніше. Однак боротьба з короновірусом не стоїть на місці й вже зовсім скоро ми зможемо повернутися до улюблених подорожей по наймальовничим куточкам планети.

Одним з них без сумнівів є Пхукет – це райське місце з найчистішими пляжами, фантастичними природними пейзажами, приголомшливою культурою й, звичайно ж, першокласним сервісом для туристів. Кращим варіантом відпочинку на Пхукеті є оренда вілли, підібрати яку можна разом з Siam Luxury Villas Phuket. Щоб вам легше було вибрати, у якій віллі зупинитися разом з сім'єю або друзями, ми підготували список кращих варіантів, які чекають вас на острові.

1. WW Beach House


Розкішні інтер'єри супер сучасної вілли, що знаходиться у крокової доступності від наймальовничіших пляжів, подарують гостям незабутній відпочинок у самих ексклюзивних умовах. Родзинкою вілли є власний квітучий сад з басейном. Тут є 4 комфортабельних спальні, обладнані власними ванними кімнатами, що дозволить зручно розміститися великій компанії.

2. Zavier


Кращий вибір для тих, хто обожнює грати в боулінг та гольф. Крім повноцінного висококласного сервісу й стильного інтер'єру, вілла володіє сучасними полями для гри у гольф та майданчиками для боулінгу, що порадує любителів активного й веселого відпочинку.


3. Horizon


Головне достоїнство вілли – пишні тропічні сади, занурюють у фантастичну атмосферу повного єднання з природою. Вілла з вишуканими інтер'єрами стане прекрасним місцем для відпочинку у компанії друзів або сім'ї. Тут є свій власний сучасний SPA-салон, спортзал та великий басейн.

4. Nandana


Перше що варто згадати про цю віллу – величезний басейн, який стане відмінним місцем для проведення вечірок або спокійного відпочинку у спекотний день. Екзотична яскрава обстановка та комфортабельні спальні з власними ванними кімнатами виводять відпочинок на новий рівень престижу й ексклюзивності.


5. Bluesiam


Вілла подарує своїм гостям фантастичні види на хвилі Індійського океану – усього за пару хвилин можна дійти до знаменитого пляжу Сурін. Тут максимально підходящі умови для тих, хто цінує не тільки комфорт та індивідуальний висококласний сервіс, але й красу обстановки. Вілла вражає винахідливістю арт-об'єктів та стильними інтер'єрами.

6. Baan Taley Rom


Зручне розміщення та комфортабельність вілли ідеально підійде для людей, відпочиваючих великою компанією. Неймовірно красива резиденція в одному з наймальовничіших куточків Пхукета стане ідеальним місцем для організації весіль, вечірок, днів народжень та інших свят.

7. Cliff Top


Панорамні види на вітрильні яхти Андаманського моря можуть позмагатися лише з дивовижними італійськими інтер'єрами цієї вілли. Бездоганний сервіс та краса навколишньої природи не залишать байдужим жодного гостя.


8. Padma


Вілла може похвалитися власними садами та ставками, які стануть прекрасним куточком умиротворення для тих, хто любить занурюватися в єднання з природою під час відпочинку. Пишна рослинність й чудові види на море дозволяють відчути себе в справжньому раю.

9. Iniala Collector's


Одна з найбільш ексклюзивний та престижних вілл Серед всіх тайських островів. Унікальний архітектурний проект був створений кращими дизайнерами, які робили акцент на розкіш та престиж. Саме тут кожен гість зможе відчути себе VIP-персоною й насолодитися бездоганним відпочинком.

10. Ani Villas


По-справжньому королівські інтер'єри, десять комфортабельних розкішних спалень, повна приватність та конфіденційність – ця вілла приготувала для своїх гостей найдивовижніші екзотичні пригоди, які неможливо забути.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ТОП-10 кращих вілл на Пхукеті для відпочинку після коронавірусу *
18 січень, 2021, 08:30