Український гірськолижний тренажер не має аналогів в світі*

Український гірськолижний тренажер не має аналогів в світі*
Проблема підтримки навичок і навчання в гірськолижному спорті стоїть досить гостро. Це пов'язано з труднощами локації лижних трас і недоліків можливостей лижних тренажерів. Більшість лижних тренажерів не можуть дати належної техніки і включити в роботу специфічні м'язи і м'язово-суглобові зв'язки а лижні траси можуть дати хорошу підготовку але як правило від більшості бажаючих, які хочуть займатися лижним спортом вони знаходяться далеко а в деяких випадках мають сезонність відвідування, це і дорого і вимагає багато часу на дорогу до лижної траси. З огляду на всі ці моменти спортсмен з великим досвідом в гірськолижному спорті Михайло Мокін розробив гірськолижний тренажер, який не має аналогів в світі. Даний лижний тренажер має назву "SKIMAG" https://skimag.ua/.

Особливості гірськолижного тренажера "SKIMAG"


Одним з основних переваг даного виробу є максимальна наближеність до реальних умов - тобто проходження спортсменом лижної траси. Враховано всі фактори і зовнішні сили які впливають на спортсмена який проходить лижну трасу. На практикуючого на тренажері діє ряд зовнішніх фізичних сил які в обов'язковому порядку будуть впливати на спортсмена на лижній трасі. В середньому така зовнішня сила становить одиницю виміру 2G лижний тренажер в повній мірі надає це навантаження на спортсмена.

Також амплітуда і вектор рухів на тренажері навантажують специфічні м'язово-суглобові зв'язки які можуть включатися в роботу тільки при проходженні лижником траси. Це пов'язано з неприродним положенням тіла під певним кутом і амплітудою руху. Добится такий параметрів до реальних умов досить нелегко, тому виріб "SKIMAG" і отримало патент.

Також не варто забувати про так званий "Х" фактор який пов'язаний з таким складним процесом для організму людини як проходження лижної траси. Людському мозку не природно рухатися з великою швидкістю, під крутим кутом, при цьому оминати перешкоди і утримувати рівновагу. Мозку людини треба обробляти велику кількість інформації за короткий проміжок часу і в достатній мірі навантажити мозок цим завданням можна на лижній трасі або на гірськолижному тренажері "SKIMAG" який в повній мірі закриває всі завдання які треба виконувати мозку людини при проходженні лижної траси.

Маючи такий тренажер можна 365 днів в році підтримувати свої навички в гірськолижному спорті, або починати навчання новачкам з нуля. Різноманітні комплектації дозволяють встановлювати тренажер як статично в залах або спортивних клубах так і є моделі які можливо транспортувати з собою.

Виходячи з перерахованих вище достоїнств гірськолижний тренажер "SKIMAG" Українського виробництва і від Українського творця по праву можна назвати одним з кращих в своєму класі серед тренажерів для гірськолижного спорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.