Величезні знижки на iPhone 11 Black 64Gb*

Величезні знижки на iPhone 11 Black 64Gb*
Побалувати себе крутим гаджетом ніколи не пізно, головне знати – на чому зупинити свій вибір й який смартфон ще довго буде залишатися актуальним. Кращий вибір - придбати iPhone 11 Black 64Gb, який ще довго буде залишатися популярним, тому не варто втрачати ні хвилини!

Чи актуальний iPhone 11 у 2021 році?


Ті, хто вже встиг покористуватися новим iPhone 12, відзначають, що актуальність одинадцятого покоління залишиться незмінною й в новому році. iPhone 11, який був випущений компанією Apple у 2019 році, зараз можна сміливо назвати одним з найбільш привабливих варіантів по цілому ряду факторів.

Перш за все у нього дійсно більш приваблива ціна, ніж у дванадцятого покоління. При цьому його оснащення залишається актуальним та сучасним й нічим не поступається більш старшим смартфонам. Завдяки меншій роздільній здатності екрану, iPhone 11 у швидкості роботи ніяк не поступається iPhone 12, вартість яких на порядок вище.

У iPhone 11 відмінна ширококутна камера, знімки з якої відрізняються бездоганною якістю, яскравістю та насиченістю кольорів. Крім іншого ця модель володіє згладженими гранями, що для багатьох більш зручно й звично, завдяки тому, що гаджет добре лягає в руку, на відміну від рубаних граней у нової моделі.

Головні плюси iPhone 11 для користувачів


Ключовою перевагою даної моделі є висока продуктивність, яка може позмагатися навіть з більш новими гаджетами від Apple. Також не можна не відзначити й інші плюси смартфона:
· Оригінальний сучасний дизайн з безрамковим дисплеєм та тонкою витонченою окантовкою по всьому периметру пристрою. Камера розташована у зручному місці й не зачіпається рукою при користуванні;
· Потужні камери для створення високоякісних фото та відео, а також ширококутний об'єктив для свободи творчості;
· Просунута начинка у вигляді багатоядерного процесора Bionic А13 та оперативної пам'яті на 4 Гб;
· Збільшена ємність акумулятора на 3110 mAh, який на відміну від молодших моделей бренду не боїться перепадів температур та може стабільно працювати в мороз;
· Рівень захисту від вологи IP68, що дозволяє уникнути поломок при зануренні смартфона під воду. Це також відмінна можливість для зйомки крутих підводних фото та відео;
Більш природні чорні відтінки для додання глибини інтерфейсу та зображень, що особливо виграшно виглядає при роботі смартфона у «темному режимі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.