Як правильно обрати плаття на кожен день?*

Як правильно обрати плаття на кожен день?*
До вибору плаття на кожен день треба підходити відповідально, адже воно повинно бути не тільки гарним, а й зручним. Одяг, в якому ви знаходитесь протягом всього дня, сильно впливає на ваші настрій та самопочуття. Якщо сукня незручна, чи вам не подобається те, як вона сидить на вашій фігурі, погодьтесь, настрій буде зіпсовано на весь день.

В гардеробі справжньої леді можна знайти сукні для будь-якої події, та будь-якого настрою. Сьогодні ваш образ легкий та ніжний, а вже завтра сексуальний та грайливий, головне, щоб в сукні на кожен день ви почували себе комфортно.

Як вибрати ідеальне повсякденне плаття?


Пропонуємо вашій увазі кілька простих рекомендацій, що допоможуть обрати ідеальну та зручну сукню:

1. Обирайте плаття, пошиті із натуральних тканин, які дозволять вашому тілу дихати та не будуть натирати вашу шкіру. Пам’ятайте про те, що синтетичні тканини при тісному контакті зі шкірою можуть викликати подразнення чи навіть алергічну реакцію.

2. Існує велика кількість фасонів: поло, сорочки, прямий крій чи розкльошені, стримані чи сексуальні. А ми радимо підбирати фасон під ваш тип фігури, щоб почувати себе впевненою та гарною. Доповнити образ можна аксесуарами, поясом, шарфом, прикрасою на шию чи браслетом, все залежить від вашого смаку та фантазії.

3. Колір може бути будь-яким, якщо, звичайно, ви не обираєте наряд для офісу. Обирайте колір який підходить до вашого обличчя та внутрішнього настрою.

Не бійтесь експериментувати, обирайте саме те плаття в якому ви почуваєте себе комфортно і вам подобається як ви в ньому виглядаєте.

Основні правила вибору плаття за типом фігури


Кожного року дизайнери поповнюють свої колекції, радуючи нас новинками, тому обрати саме ту ідеальну та улюблену сукню не стане проблемою.

А ось як підібрати такий важливий елемент гардеробу, щоб він підійшов саме для вашої фігури?

Ось вам 4 правила, як зрозуміти яка саме модель підходить для вашого типу фігури:

1. Мініатюрним дівчатам, як не дивно, підійдуть об’ємні моделі з рюшами та помітним декором. Доповнити образ можна туфлями на шпильці та масивними прикрасами.

2. Жінкам з широкими стегнами та великим бюстом підійдуть фасони по типу туніки чи футляру. Віддавайте перевагу темним, глибоким кольорам, а не об’ємному малюнку, так ви будете виглядати більш стрункою та привабливою.

3. Панянкам високого зросту підійдуть фасони довжиною до полу, з об’ємним принтом. Доповнити образ можна туфлями на невисоких підборах чи класичними балетками.

Та головне, пам’ятайте – лише вам вирішувати та обирати, яку саме модель носити на кожен день, головне щоб ви почувати себе королевою, та не важливо куди ви йдете до офісу, чи на прогулянку в парку.

«Джерело: virna.ua»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.