Dimdim – зручний пошук оренди нерухомості в Україні*

Dimdim – зручний пошук оренди нерухомості в Україні*
Пошук ідеальної квартири – не найлегше завдання для тих, хто хоче поєднати комфорт, зручне місце розташування та доступну ціну. Однак тепер оренда квартири може стати справжньою розвагою – разом з dimdim.ua пошук житла перетворюється на гру.

DimDim – це найзручніший сучасний пошуковик нерухомості, за допомогою якого можна знайти актуальні оголошення про здачу житла в Києві, Львові, Дніпрі, Харкові та Одесі, а незабаром й по всій Україні.

Шукати квартиру разом з DimDim дуже просто:
· Переглядайте щоденні оновлення бази даних з десятками тисяч актуальних оголошень;
· Відстежуйте найсвіжіші й найвигідніші пропозиції від власників житла;
· Налаштовуйте повідомлення про появу нових оголошень у розділах, що цікавлять;
· Дивіться на карті розташування житлових комплексів та будинків.

DimDim – як це працює?


Натхненням для створення DimDim стали популярні американські сервіси пошуку нерухомості Trulia та Zillow. Агрегатор оголошень DimDim автоматично моніторить та збирає оголошення про оренду житла, після чого за допомогою свого внутрішнього фільтра перевіряє їх на дублювання, достовірність та актуальність.

У dimdim.ua є також своє власний мобільний додаток з унікальною функцією – пошук житла по карті. Достатньо лише обвести на карті район, що вас цікавить, а також задати пріоритетні значення по фільтрам (ціна, кількість кімнат, поверх та ін.), після чого на ній з'являються сині маркери з відмітками цін за оренду відповідного за параметрами житла.

Користувачеві залишається тільки натиснути пропозицію, що зацікавить його більш за інші, щоб дізнатися детальну інформацію про квартиру. Карту можна масштабувати, щоб звузити пошук до конкретного кварталу або навіть будинку. Це неймовірно зручно, просто та швидко.


Чому DimDim – це круто?


Просунутий агрегатор оголошень про оренду нерухомості приготував багато фішок для своїх користувачів:
· Обводи місце, де повинен бути твій будинок – хочеш знайти квартиру в певному районі? Просто обведи його на карті та отримай усі актуальні пропозиції з оренди в обраній місцевості;
· Супермаркети, дитячі садки, аптеки, паркінг – ти завжди можеш перевірити, чи є важливі об'єкти інфраструктури поруч з будинком;
· Кількість кроків до метро – сервіс сам розраховує відстань від житла до зупинок та станцій метро по пішохідних маршрутах, щоб ти міг точно знати, як довго доведеться йти.
Орендувати квартиру ще ніколи не було так легко, як разом з DimDim!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Dimdim – зручний пошук оренди нерухомості в Україні*
19 січень, 2021, 14:57