Луцький театр помандрує в Естонію та Польщу

Луцький театр помандрує в Естонію та Польщу
Луцький театр «ГаРмИдЕр» планує протягом трьох місяців відвідати фестивалі на Волині, Львівщині, в Криму, Естонії та Польщі.

Найближчим часом театр помандрує до Польщі на Європейські Дні Добросусідства «Кордон – 1055», що проходитимуть 9-15 серпня у селах Збереже/Адамчуки (Люблінське воєводство, Влодавський повіт, гміна Воля Ухруська/Волинська область, Шацький р-н).

Там гармидерці покажуть одну із частин свого речитативно-пластичного дійства «Містерія любові». Театр виступить 11 серпня на території Польщі.

16-18 серпня, «ГаРмИдЕр» помандрує на Львівщину, на фестиваль «ЗАХІД». На арт-сцені театр покаже свою найсвіжішу виставу – постановку п’єси відомого письменника-сатирика Олега Чорногуза «За 10 % або брат Васі».

Восени театрали продовжать свої подорожі. Зокрема, «Містерію Любові» вже у вересні вони повезуть на фестиваль «Любителивы» (Естонія, м. Сілламяе), куди театр пройшов конкурсний відбір.

Після повернення до Луцька, гармидерівцям ніколи буде відпочивати, адже 27-29 вересня спільно з Луцькою міською радою вони прийматимуть театралів із інших міст та країн: у Луцьку, відбудеться Перший міжнародний театральний фестиваль «Мандрівний вішак».

А вже у жовтні «ГаРмИдЕр» помандрує на Кримський півострів на театрально-дизайнерський фестиваль «Живи-2013», який відбудеться в санаторії «Сонячна долина» (Чорноморський район АР Крим) під гаслом «Постдрама». Там, луцькі театрали покажуть документальну виставу «АУ! Сказане мільйонам». Після перегляду вистав дизайнери «ділитимуться враженнями» створюючи афіші на основі побаченого.

А ще цьогоріч «ГаРмИдЕр» святкуватиме своє 10-ліття, що стане ще одним приводом для зустрічі зі своїми глядачами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький театр помандрує в Естонію та Польщу
30 липень, 2013, 15:54