Стильні жіночі сукні від українського бренду «Krisstel»*

Мати стильний і жіночний вигляд – це бажання кожної жінки. «Krisstel» втілює бажання в реальність і пропонує всім сучасним жінкам обрати для себе розкішні жіночі плаття на Krisstel.ua. Колекції компанії ідеально поєднують у собі розкіш і повний ексклюзив, адже авторські роботи вигідно відрізняються від одягу мас-маркету. Крій, тканини й унікальні моделі – все це бездоганно втілюється у сукнях від відомого бренду, який до того ж робить усе, аби дизайнерський одяг став доступним для кожної жінки.


Купити сукню на сайті «Krisstel» жінки можуть відповідно до:


  • пори року. В асортименті компанії представлені сукні з різних тканин: теплого трикотажу, вовни, шовку тощо;

  • події, на яку необхідно дібрати образ (на кожен день, для ділових і святкових подій);

  • фасону сукні (прямого, приталеного, класичного, асиметричного крою).



  • Одяг від «Krisstel» – чудова якість за доступною ціною


    Модні дизайнери дому «Krisstel» створили розкішні сукні в різноманітних стилях і кольорах, що гарантовано припадуть до душі навіть найвибагливішим жінкам, які хочуть втілити в життя всі задумані трендові образи.

    Так, стильні та ексклюзивні сукні фасонів футляр, прямого крою чи А-силуету стануть ідеальним вибором для ділових зустрічей чи офісу. Для запальної вечірки «Krisstel» рекомендує обрати коктейльні сукні, які ідеально підкреслять бездоганні жіночі форми. А ось модні сукні максі чи моделі з пишним низом, фасони з глибокими вирізами, а також красиві атласні та прозорі речі стануть ідеальним вечірнім вбранням, яке дозволить кожній жінці мати спокусливий і впевнений у собі вигляд.

    Надихнутися найкрасивішими сукнями майбутнього сезону «Krisstel» пропонує модницям уже зараз, адже в онлайн-каталозі представлені тільки трендові колекції з якісних і модних тканин. Суттєвою перевагою українського модного бренду є лояльна цінова політика, завдяки якій кожна жінка може придбати сучасне брендове вбрання за доступною ціною.

    Для найбільш відданих шанувальниць бренду, які постійно надають перевагу одягу від «Krisstel», компанія підготувала приємний бонус – можливість скористатись програмою лояльності «Накопичувальна знижка». Тобто, бренд пропонує клієнткам фіксовану знижку на всі товари, представленні в магазинах «Krisstel».

    Також модний дім постійно влаштовує різноманітні розіграші цінних призів та акції для власників таких карт. Приєднуйтесь до «Krisstel» та відчуйте всі переваги, які надає український бренд поціновувачкам стильних дизайнерських речей українського виробництва.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    • Статус коментування: премодерація для всіх
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.