3 відомих виробників офісного паперу А4*

3 відомих виробників офісного паперу А4*
Офісний папір випускають досить багато українських та іноземних компаній. Великою популярністю користується папір Double A A4, що має високі показники білизни, яскравості та непрозорості. Для друку важливих документів часто використовують і папір Xerox, що вирізняється бездоганною якістю. Які виробники паперу є на вітчизняному ринку та яку продукцію вони пропонують?

Double A


Double A – відомий виробник якісного паперу для копіювання та друку. Офісний папір виготовляється за унікальною технологією зі штучно вирощених евкаліптів. Їхні унікальні властивості забезпечують високу щільність та гладкість аркушів паперу.

Папір А4 від виробника Double A представлений не лише в білому, а й в кольоровому вигляді: можна придбати також помаранчеві, темно-зелені, пастельні, рожеві або ж блакитні аркуші. Найпопулярніший варіант має щільність 80 г/м². Кольоровий папір можна придбати пачками по 25-50 аркушів, білий – пачкою на 500 аркушів.

Якщо потрібен якісний папір преміум-класу за демократичною ціною, варто звернути увагу на цю торгову марку.

Xerox


Цю американську корпорацію знають по всьому світу. Вона виробляє не лише всім відомі копіювальні апарати та інше обладнання, а ще і якісний та дорогий папір для офісу. Компанія Xerox пропонує папір не лише А4, а й А3 та А5 форматів. Її продукція є визнаним стандартом якості офісного паперу не лише в Україні, а й по всій Європі.

Одна з найпопулярніших серій паперу цього виробника – XEROX Colotech+. У цій лінійці можна вибрати варіанти з різною щільністю аркуша – від 90 г/м² до 300 г/м². Також є можливість придбати пачку паперу на 250 або на 500 аркушів.

Варто розуміти, що XEROX пропонує продукцію бездоганної якості, до якої не виникне нарікань у процесі роботи. Однак ціни на офісний папір американського бренду відповідні: назвати цей продукт бюджетним не можна.

Crystal


Це український виробник офісного паперу бюджетного класу. Компанія поставляє продукцію в найпоширенішому форматі – А4, лист може мати щільність від 80 г/м² до 190 г/м².

Торгова марка пропонує паперову продукцію для різних видів офісної техніки. Однорідна товщина та структура аркушів гарантує високу якісь друку на струменевому чи лазерному принтері. Папір можна використовувати також на всіх типах копіювальних апаратів.

Якщо потрібен недорогий папір для повсякденних задач в офісі, можна придбати продукцію класу C торгової марки Crystal. Він коштує відносно недорого, має широкий вибір показників щільності й цілком відповідає вимогам офісних працівників до якості паперу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.