«Міст Азія» - якісний покрівельний профнастил у Києві*

«Міст Азія» - якісний покрівельний профнастил у Києві*
Профнастил – універсальний багатофункціональний матеріал, який широко використовується у будівництві, зведенні огорож та споруди покрівель. Багато людей зараз вибирають саме профнастил покрівельний (Київ) для спорудження дахів різного призначення. Чим обумовлена така популярність цього матеріалу? Сьогодні розібратися у цьому нам допоможе компанія «Міст Азія», яка є фахівцем у виробництві якісних будівельних матеріалів.

Чим хороший профнастил для покрівлі?


Покрівельний профнастил – це одне з найбільш широко використовуваних покриттів для дахів. Профнастил являє собою лист з оцинкованої сталі, який виготовляється методом холодного прокату. На металеві фігурні листи наносять спеціальні полімерні покриття, які дозволяють підвищити стійкість до корозії та продовжити термін експлуатації.

Популярність даного матеріалу для спорудження покрівлі пояснюється відмінним поєднанням ціни, якості, експлуатаційних характеристик та декоративного зовнішнього вигляду. Серед головних плюсів на користь вибору профнастилу для покрівлі можна виділити наступне:
· Широка колірна гамма, яка дозволяє вибрати покрівельний профнастил відповідного відтінку для гармонії з обшивкою будинку й архітектурним фасадом;
· Висока стійкість до впливу сонячних променів, завдяки чому листи не змінюють колір та не вигоряють;
· Висока стійкість до вітрового навантаження та атмосферних явищ при якісному закріпленні листів;
· Найвища міцність, що дозволяє витримувати істотне снігове навантаження;
· Полімерне покриття, що перешкоджає розвитку корозії;
· Легка вага та простота транспортування;
· Швидкість та простота монтажу;
· Водонепроникність;
· Вогнестійкість;
· Довговічність;
· Доступна ціна.

Профнастил легко поєднується з будь-якими іншими будівельними матеріалами. Покрівля з профнастилу гармонійно доповнює будинки з модульних конструкцій, цегли, бетону або дерева. Профнастил не вимагає особливого догляду, що істотно спрощує його експлуатацію.

Недоліки покрівельного профнастилу та способи їх усунення


Не можна також проігнорувати деякі недоліки цього матеріалу. Однак є способи, що дозволяють мінімізувати їх:
· Високий рівень шуму – знизити гучність металевих листів допомагає якісна професійна звукоізоляція та грамотний монтаж покрівельного пирога;
· Перегрів від сонячних променів – якісна теплоізоляція та продумана система покрівельної площі допоможуть впоратися й з цією проблемою;
· Недостатня герметичність – професійний монтаж повністю викорінює цей мінус. Для цього листи укладаються з широкими стиками внахльост, а місця кріплень саморізів та шви ретельно обробляються довговічними герметиками.

Якщо вам потрібен якісний, надійний та довговічний профнастил для покрівлі, звертайтеся до компанії «Міст Азія». Досвідчені фахівці завжди раді допомогти клієнтам з вибором відповідних матеріалів для оснащення покрівлі, які прослужать не один десяток років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Міст Азія» - якісний покрівельний профнастил у Києві*
21 січень, 2021, 21:58