Назвали місця найбільшого затоплення у Луцьку

Назвали місця найбільшого затоплення у Луцьку
Оперативна нарада під головуванням луцького міського голови Миколи Романюка щодо координації дій та вжиття необхідних заходів через грозу відбулася у луцькій мерії.

Усім комунальним службам дали доручення забезпечити повноцінне функціонування міста, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Зокрема, Микола Романюк поставив завдання начальнику управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту міської ради Юрію Кирилюку тримати ситуацію на контролі та оперативно інформувати аварійно-рятувальні служби про місця найбільшого затоплення.

Станом на 18:30 - це район гіпермаркету Там-Там, міської клінічної лікарні, вул.Дубнівська (ЗОШ № 7, КП «Луцькводоканал») та Гетьмана Дорошенка, а також перехрестя Соборності ‒ Молоді.

Зараз там працює залучена техніка управління Державної служби з надзвичайних ситуації у Волинській області, а також дві бригади «Луцькспецкомунтрансу». Вони відкачують воду у найбільш затоплених місцях, а також проводять розчищення зливових решіток на дорогах міста.

Керівнику КП «Луцьксвітло» дано доручення провести моніторинг знеструмлених ділянок та терміново вжити необхідних заходів по відновленню світла.

Луцьке підприємство електротранспорту має забезпечити безперебійне перевезення пасажирів.

ДИВИТИСЯ ФОТО: ЯК ЗАЛИЛО ЛУЦЬК

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кубіцького в студію!
Відповісти
Перехрестя "привокзальна-грушевського" не менш затоплене, ніхто нічого не робить...
Відповісти
Чого Романюк покриває комунальне господарство!!!!!!?????.Чуть що зразу Вулиця соборності ЗАГС КОЛИ ВЖЕ ТАМ НАВЕДУТЬ ПОРЯДОК !!!.Романюк нормальний мужик порядний ,але чому покриває цих тварюк жеківців-трутнів .Послати на соборності пару начальників жеків 8 та відзняти та показати по телебаченню я думаю на слідуючий день або підуть на звільнення за власним бажанням ( поки кримінал не отримали) або зроблять порядок .Шановний пане Романюк я Вас ( і не тільки я дуже поважаю як порядну людину як людину -діла .НАВЕДІТЬ ПОРЯДОК у 8 Жеці Я думаю ВАм за це всі мешканці будуть ВДЯЧНІ!!!!!
Відповісти