ASSO – широкий асортимент водопровідних та каналізаційних труб в Україні*

ASSO – широкий асортимент водопровідних та каналізаційних труб в Україні*
Вода та побутові стоки можуть стати причиною серйозних локальних проблем у будинку або квартирі, тому так важливо відповідально підійти до питання вибору надійних систем для їх транспортування. Мова йде про трубопровід, без якого неможливо створити систему водопостачання та каналізації. Неправильний вибір труб може призвести до серйозних проблем аж до розривів й затоплення житла. Обрати водопровідні та каналізаційні труби нам допоможе інтернет-магазин «ASSO», який підкаже, які види труб найкраще підходять для сучасних побутових інженерних систем.

Вибираємо труби для внутрішнього водопроводу


Перш за все, при виборі труб для оснащення водопровідної системи, потрібно звертати увагу на якість використовуваного матеріалу. Саме від матеріалу буде залежати довговічність труб, якість води та ціна.

Зараз найбільш часто використовуються пластикові, металопластикові та гнучкі теплоізольовані труби.
1. Пластикові труби
Пластикові труби для внутрішніх водопровідних систем – це оптимальний за ціною, якістю та простотою монтажу варіант. Пластикові поліпропіленові труби відрізняються стійкістю до впливу хімічних речовин, корозії та відкладення вапняного нальоту. Усередині поверхня труб гладка, завдяки чому відкладення, які зазвичай засмічують водостік, не накопичуються на стінках. Пластикові труби ергономічні – при необхідності збереження краси інтер'єру їх можна заховати в стінах або під підлогою.
2. Металопластикові труби
Цей різновид водопровідних труб має схожі характеристики з пластиковими, але при цьому відрізняється ще більшою надійністю та тривалістю експлуатації. Такі труби складаються з шару алюмінію, покритого з обох сторін зшитим поліетиленом. Такий матеріал володіє особливою структурою, яка стійка до впливу високих температур.
Алюміній перешкоджає деформації труб при високих температурах води, а гладкий внутрішній шар із пластику перешкоджає відкладенню нальоту та корозії. Металопластикові труби відрізняються невеликою вагою, простотою різання, вигину на поворотах та монтажу за допомогою різних фітингів.
3. Гнучкі теплоізольовані труби
Такий вид труб широко використовується для монтажу водопровідних систем та індивідуального опалення у приватних будинках. Спеціальне теплоізоляційне покриття дозволяє прокладати такі труби під землею.

Обираємо труби для внутрішньої каналізації


Каналізація – одна з найбільш незамінних систем у будинку або квартирі, без якої складно уявити комфортне життя. Система відведення стічних вод потребує підвищеної уваги. Зараз для монтажу каналізаційної системи широко використовуються пластикові труби та фітинги, а якщо точніше – полівінілхлоридні, поліпропіленові та поліетиленові труби.
1. Полівінілхлоридні труби
Мають високу стійкість до лугів та кислот, а також не проводять електричний струм. Однак у таких труб досить жорстка структура й при сильному впливі вони можуть тріснути. Крім того, вони відрізняються низькою стійкістю до високих температур через що можуть плавитися при їх впливі.
2. Поліпропіленові труби
Відрізняються високою стійкістю до високих температур та механічних пошкоджень від впливу абразивних частинок. При цьому такі труби мають малу вагу у порівнянні з аналогами, але при цьому схильні до впливу агресивних хімічних речовин, що варто враховувати при виборі.
3. Поліетиленові труби
Мають менш жорстку структуру, ніж полівінілхлоридні, але при цьому також вимагають дотримання допустимої межі температур стічних вод.

Де вигідно та зручно купувати все для обладнання інженерних комунікацій?


«ASSO» - молода компанія, що динамічно розвивається й допомагає українським покупцям купувати якісне обладнання та матеріали для оснащення водопровідних та каналізаційних систем. Серед головних плюсів покупки труб в інтернет-магазині «ASSO» можна виділити:
· Широкий асортимент якісних сучасних матеріалів для монтажу систем водопостачання та каналізації для об'єктів будь-якої складності. Все необхідне можна легко купити в одному магазині – це швидко, легко та зручно, що дозволяє заощадити час на пошуку необхідних комплектуючих;
· Доступні ціни на усі матеріали для каналізації та водопостачання. У каталозі представлена продукція перевірених та надійних виробників у всіх цінових категоріях;
· Представники інтернет-магазину «ASSO» надають покупцям кваліфіковану допомогу в питаннях вибору й покупки матеріалів та витратних комплектуючих для водопровідних та каналізаційних інженерних систем;
· Швидке оформлення замовлень за рахунок наявності усіх позицій в каталозі на власному складі компанії;
· Швидка та безпечна доставка замовлень по всій Україні.

Компанія «ASSO» - ваш найкращий помічник у виборі та купівлі обладнання для систем водопостачання та каналізації за найвигіднішими цінами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.