Заробітчани, які повернуться до України, зможуть отримати до 150 тисяч гривень на власну справу, – Шмигаль

Заробітчани, які повернуться до України, зможуть отримати до 150 тисяч гривень на власну справу, – Шмигаль
Заробітчани, які повернуться до України, можуть отримати гроші від держави на відкриття власної справи. Така підтримка передбачає до 150 тисяч гривень.

Про це 27 січня у Telegram написав прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль, - пише ТСН.

"Трудові мігранти зможуть отримати грантову підтримку на власну справу. Таку законодавчу ініціативу підтримали на засіданні уряду та пропонуємо на розгляд Верховній Раді. Документ передбачає, що людина, яка повернулася до України й хоче відкрити власну справу, могла взяти на цю потребу до 150 тисяч гривень", — йдеться у повідомленні.

Водночас однією з головних умов є те, що людина має інвестувати й власні кошти у сумі не меншій, ніж та, що видала держава.

"Ми розраховуємо, що така підтримка дасть стимули для людей залишатися в Україні, відкрити власний бізнес, інвестувати кошти у свою громаду та у нові робочі місця для українців. Це розумна політика, яка спрямована на те, аби українці розвивали власну економіку та країну", — резюмував Шмигаль.

Нагадаємо, за офіційними даними, у Польщі продовжує зростати кількість легально працевлаштованих заробітчан, як і раніше, велика частина з них — українці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як то кажуть: "Ласкаво просимо!".
Олігархи-феодали не можуть дати кріпакам гідну зарплату, то дадуть 150 000 гривень.
Відповісти
а де ж Ваші кредити 5 7 9% щось мало хто скористався!!!
Відповісти
Брехуняки! І тут народ надурять. А пам'ятаєте, як влада говорила на початку карантину коли людей за свій рахунок у відпустки виганяли з підприємств, що на субсидію і т.д. це не вплине. Отак. Тепер моя сім'я субсидії немає, соц. допомоги немає, бо чоловік три місяці був за свій рахунок вимушено. Що мені робити зараз? А я в декреті з дитиною!
Відповісти
Не правда ! Мій чоловік теж зараз не працює і я в декреті. Подала документи на малозабезпеченість і мені вже прийшли гроші. Під час дії карантину починаючи з липня 2020 вийшла постанова , що безробітні мають право отримувати допомогу малозабеченим сім'ям. Зверніться в совбезі і подбайте заяву.
Відповісти
Останні новини
Заробітчани, які повернуться до України, зможуть отримати до 150 тисяч гривень на власну справу, – Шмигаль
27 січень, 2021, 16:17