EasyXpress – доставка косметики з американських інтернет-магазинів*

EasyXpress – доставка косметики з американських інтернет-магазинів*

Замовляй кращу косметику прямо з США разом з «EasyXpress»


Beauty-індустрія є одним з найприбутковіших ринків у світі. Не дивно, що попит на декоративну косметику та косметику для догляду за обличчям та тілом зростає з року в рік – все більше компаній пропонують нові унікальні продукти для краси. Американський ринок зараз є найбільш насиченим різними косметичними брендами, чиї продукти шалено популярні по всьому світу. Однак в Україні не завжди можна знайти бажані продукти, а косметичний ринок сповнений підробок.

Для справжніх beauty-маніяків є краще рішення для покупки косметичних продуктів швидко, вигідно та зручно – косметика з США з easyxpress.com.ua: вибирай, замовляй і отримуй найпопулярніші палетки тіней, тональні засоби, хайлайтери, рум'яна та будь-які інші косметичні новинки в Україні.

Чи правда, що замовляти косметику з Америки вигідніше, ніж купувати в Україні?


Будь-хто, хто хоч раз користувався послугами покупки та доставки косметики з США, дасть на це питання однозначну відповідь – так, це набагато вигідніше. Чому така суттєва різниця у ціні? На збільшення ціни косметичних засобів впливає імпорт, різні комерційні схеми та націнки, через що товар істотно дорожчає. Купувати безпосередньо з Америки набагато вигідніше. Крім того, професійну американську косметику найчастіше не привозять на український ринок, який більшою мірою обмежений мас-маркетом.

Ще один плюс замовлення з США – сезонні знижки. Практично усі магазини в Америці у період свят роблять великі знижки на товари. Чого тільки варта Чорна п'ятниця, коли знижка на дорогу люксову косметику може досягати 90%. У ці дні можна замовити найвідоміші бренди за максимально вигідними цінами – M. A. C, Charlotte Tilbury, Jeffree Star Cosmetics, KKW Beuty, Kylie Cosmetics, Lime Crime, Anastasia Beverly Hills та інші американські косметичні компанії регулярно радують покупців знижками.

Також не можна не відзначити й інші переваги покупки косметики з американських сайтів:

· Величезний асортимент – в інтернет-магазинах представлені сотні брендів та тисячі продуктів на будь-який смак та гаманець, які не знайти в українських магазинах;
· Актуальні новинки – ви можете замовляти найсвіжіші косметичні запуски, не чекаючи поки вони дійдуть на вітчизняний ринок;
· Бездоганна якість – американська косметика славиться високою якістю, різноманіттям текстур та кольорів, а також відповідністю високим стандартам безпеки;

Гарантія справжності – замовляючи косметику безпосередньо з американських інтернет-магазинів ви можете бути абсолютно впевнені у її оригінальності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.