Товар розсилав поштою: волинські оперативники затримали наркокур'єра. ФОТО

Товар розсилав поштою: волинські оперативники затримали наркокур'єра. ФОТО
Зловмисник працював на наркокрамницю понад пів року та через відділення пошти надсилав товар клієнтам із західних регіонів держави.

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

Викрили протиправну діяльність 23-річного мешканця міста Рівне працівники Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Нацполіції (УБН ДБН).

Встановлено, що понад пів року зловмисник працює на один з Інтернет-магазинів з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин. Дилер отримував товар для розповсюдження через пошту, фасував та надсилав замовникам у західні регіони країни.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання зловмисника оперативники УБН спільно зі слідчими ГУНП у Волинській області та під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури вилучили пів кілограма канабісу, близько 300 штук МДМА, амфетамін, гашиш, а також електронні ваги, банківські картки, мобільні телефони та сліп-пакети.

Сума вилучених наркотиків та психотропів за цінами «чорного» ринку становить близько 350 тисяч гривень.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.