Через зливу Луцьк може залишитися без почесного громадянина

Через зливу Луцьк може залишитися без почесного громадянина
Через сильну зливу, яка практично паралізувала транспортне сполучення в Луцьку, не відбулося спільне засідання всіх постійних комісій міськради, де мали остаточно узгодити кандидатуру Почесного громадянина Луцька.

Про це розповів депутат міськради Андрій Осіпов, ‒ пише IA ZIK.

За словами Осіпова, на засідання прибули тільки п’ять депутатів міськради із півсотні.

«Я сьогодні через негоду не дістався на засідання комісії. А саме засідання не відбулося через те, що прийшло лише п’ять депутатів: Богдан Шиба, Сергій Волик, Наталія Бунда, Григорій Пустовіт і Сергій Григоренко. А решта депутатів не змогла дістатися до ради через негоду. І засідання було скасоване», – заявив він.

Депутат пояснив: «У мене офіс знаходиться на Дубнівській. Тут був цілий потоп і неможливо було рухатися вулицею. Я навіть не зміг викликати таксі».

Яким чином тепер будуть обирати єдину кандидатуру на Почесного громадянина Луцька, спрогнозувати важко. Адже, за новим положенням про присвоєння цього звання, затвердженого у червні, єдину кандидатуру депутати мали погодити під час спільного засідання всіх постійних комісій ради.

«Важко сказати, як тепер буде. Тим більше, що цю процедуру придумав не я, а секретар міськради Григорій Пустовіт. Єдине, думаю, що завтра, можливо, буде проведене в перерві (сесії, – IA ZIK) спільне засідання комісій з цього питання», – припустив Андрій Осіпов.

Як відомо, Луцька міськрада може присвоювати звання почесного городянина лише одній людині на рік. Цього разу назбиралося аж чотири кандидатури: громадський діяч Андрій Бондарчук (внесено міським головою), скульптор Микола Головань (внесено творчою спілкою), багаторічний керівник Луцького підприємства електротранспорту Володимир Марушкін (внесено трудовим колективом ЛПЕ) та Ісус Христос (внесено молодіжною громадською організацією «Авангард»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А то ще шо за Ісус Христос? Як таку кандидатуру можна взагалі розглядати???
Що за масонські витівки???
Відповісти
Тільки скульптора! Тільки Миколу!
Відповісти
бля..ви там що ,д*9іли,чи що...у місті біда:в людей в оселях по коліна води!не страждайте х...нею,обранці х...ві!!!
Відповісти
Останні новини
Через зливу Луцьк може залишитися без почесного громадянина
30 липень, 2013, 21:38