Гнила картопля та курятина з цвіллю: як годують школярів на Харківщині. ВІДЕО

Гнила картопля та курятина з цвіллю: як годують школярів на Харківщині. ВІДЕО
У Куп’янській школі №4, що на Харківщині, комірниця поскаржилася на якість продуктів, які постачальник привіз для дітей.

Жінка прийняла товар, проте годувати таким дітей побоялася. Картопля була гнила, а курятина не випотрошена та сумнівної якості. Про це йдеться в сюжеті Фактів.

Фото комірниця надіслала в місцевий департамент освіти. З’ясувалося, що сумнівні харчі постачили не лише в цю школу. В деяких навчальних закладах відмовилися готувати для дітей страви з цих продуктів. Проте директор Куп’янської школи №4 Михайло Ільєнко не вбачає проблеми.

"Жоден учень не звертався зі шлунковими захворюваннями й до медпрацівника, і до поліклініки. Це підтверджує якість продуктів, вони були повністю придатні для використання", – зазначив директор школи Михайло Ільєнко.

Активісти разом з батьками викликали поліцію. Нині правоохоронці ведуть слідство, директору школи загрожує в’язниця. Проте чиновники та постачальник під питанням.

Чиновники запевняють, що картоплю постачальник замінить, а якість м’яса має встановити експертиза. Проте визнають, що курей були претензії лише через вагу.

Постачальники ФОП Батурін та ФОП Бондаренко в Куп’янські школи та садочки поставили 56 тонн картоплі та десять тонн м’яса на майже 1 млн грн. Їхній юрист Яна Батуріна лише сказала, що картоплю везли в мороз і вони не винні, що вона померзла.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Треба заставити того директора Михайла Ільєнка разом з юристкою Яною Батуриною зжерти ту картоплю сирою разом з непатрошеною курятиною. А тих кончених підприємців здерти потім те, що вони виблюють і висеруть. І не треба ні судів, ні санкцій. Буде дуже справедливо.
Відповісти