В Україні побудують госпіталь на воді на випадок епідемії і стихійних лих

В Україні побудують госпіталь на воді на випадок епідемії і стихійних лих
В Україні планують побудувати госпіталь на воді на випадок епідемій, землетрусів та інших стихійних лих. Над створенням працюватимуть Херсонський державний завод Pallada спільно з партнерами з Хорватії.

Про це повідомляють Факти.

Деталі співпраці обговорювалися під час останньої зустрічі керівництва херсонського заводу з Сергієм Фаткулліним, почесним консулом Республіки Хорватія в Україні. Pallada входить до складу державного концерну Укроборонпром.

– Радий тому, що прямі контакти між суднобудівними підприємствами України і Хорватії поглиблюються, адже це не лише додаткові інвестиції для наших підприємств, а й підвищення екологічних та технологічних стандартів, за якими працює, зокрема, херсонський завод Pallada, – прокоментував гендиректор Укроборонпром Юрій Гусєв.


Понад 40 років завод виготовляє плавучі доки для експлуатації в Хорватію та інші країни. Використовується оригінальна технологія: понтон (служить для підтримки на воді важких предметів: кранів, копрів тощо) виготовляють із морського залізобетону, башти – з суднобудівної сталі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Олігархів ковчег
Відповісти
Лікарня майбутнього - 2? Ми, любі друзі, вже ніби щось схоже проходили.
Відповісти
Ви ці що є не можете забезпечити ,а про госпіталі майбутнього говорити нема чого бо злодії від влади думають як би красти а не людей лікувати .
Відповісти