Чому варто встановити відеоспостереження під ключ?*

Чому варто встановити відеоспостереження під ключ?*
Системи відеоспостереження насамперед допомагають підвищити безпеку об'єктів різного функціонального призначення - житлових будинків і квартир, торговельних центрів і магазинів, складів і логістичних комплексів, промислових підприємств та інфраструктурних споруд, офісів і державних установ. При цьому камери дозволяють не тільки зафіксувати момент крадіжки і побачити, як на територію або в приміщення проникають непрошені гості, а й вирішити ряд інших важливих завдань. Наприклад, контролювати ефективність роботи співробітників, стежити за дотриманням технологічних процесів на виробництві, спостерігати за поведінкою дітей і домашніх вихованців. Як показує статистика, після установки систем відеоспостереження значно підвищується продуктивність праці і дисциплінованість персоналу, знижується кількість крадіжок і розкрадань в торгових точках і на складах.

Зручність використання сучасних систем полягає в тому, що спостерігати за об'єктом, що охороняється можна в режимі 24/7 прямо зі свого смартфона. При цьому власник такого технічного рішення може знаходитися в будь-якій точці земної кулі - головне, щоб було забезпечено підключення до Інтернету. Не дивно, що запит в пошуковий рядок типу установка систем відеоспостереження Київ сьогодні набирають все частіше власники житлової нерухомості, засновників бізнесу і керівників підприємств різних сфер діяльності. Якщо виникла необхідність розмістити камери в житловому, офісному, торговому, складському або виробничому приміщенні, варто віддати перевагу інсталяторам, що пропонують виконання повного комплексу послуг - установку відеоспостереження «під ключ». Чим вигідно таке рішення, і що входить до складу робіт? Давайте разом з'ясуємо.

Що означає встановлення відеоспостереження «під ключ»?


Під таким терміном мається на увазі, що замовник отримує оптимальне за ціною та характеристиками готове рішення з урахуванням всіх своїх вимог і побажань. При цьому в ідеалі варто ще укласти договір на подальше технічне супроводження обладнання. У цьому випадку використання системи не принесе її власникові ніяких незручностей, а, навпаки, допоможе успішно вирішити всі поставлені завдання. Головна з яких - підвищення безпеки об'єкту, що охороняється.

З яких стадій складається робота над реалізацією проекту? Її розбивають на декілька послідовних етапів:

1. Звернення власника об'єкта в спеціалізовану компанію, яка займається проектуванням, установкою і супроводом систем відеоспостереження.
2. Виїзд фахівців інсталяційною компанії на місце для ознайомлення з вимогами замовника, оцінки складності та обсягу необхідних робіт.
3. За результатами виїзду розробляється проект майбутньої системи. Визначаються оптимальні місця розташування камер і їх кількість, підбирається обладнання з найбільш підходящими для конкретних умов експлуатації і вимог замовника технічними характеристиками.
4. Складання підсумкового кошторису, узгодження її з клієнтом. У разі внесення коректив виконавець допрацьовує проект і пропонує альтернативні варіанти обладнання.
5. Процес інсталяції системи відеоспостереження.
6. Пусконалагоджувальні роботи, синхронізація і настройка компонентів системи.
7. Перевірка працездатності, здача виконаних робіт замовнику.
8. Підписання договору на обслуговування системи, що забезпечить підтримку її в робочому стані на довгі роки.

Встановити відеоспостереження «під ключ» - заощадити час і гроші


Вигода замовлення установки камер та іншого обладнання «під ключ» в тому, що весь комплекс необхідних робіт в цьому випадку виконує одна спеціалізована компанія. Такий підхід, по-перше, дозволить уникнути нестиковок і реалізувати на практиці оптимальне технічне рішення. А по-друге, співпраця з одним виконавцем набагато зручніше і економічно вигідніше, ніж з декількома підрядниками. Зазвичай замовник може розраховувати на хорошу знижку, а робота над реалізацією проекту проходить в найкоротші терміни. Таким чином клієнт економить час і гроші.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.