Найкращий матеріал для ремонту - гіпсокартон від компанії “Stroymat Kiev”*

Найкращий матеріал для ремонту - гіпсокартон від компанії “Stroymat Kiev”*

Чому потрібно вибрати гіпсокартон


Дуже важко уявити євроремонт без ремонту стін, де використовується гіпсокартон. Він є одним з небагатьох будівельних матеріалів, що не потребують реклами. Вся річ у тому, що він має багато суттєвих переваг, яким стали довіряти будівельники та господарі, що роблять ремонт самостійно.

Гіпсокартон являє собою нетоксичний, екологічно чистий будівельний матеріал, який користується успіхом та застосовується в роботах з оформлення житлових приміщень. Він є гарним звукоізолятором, а також здатний поглинути та віддавати вологу, в результаті чого поліпшується мікроклімат приміщення.

Які бувають різновиди гіпсокартону


Гіпсокартон являє собою картонний гіпсовий прошарок, який з двох сторін обклеєний папером та вкритий оздоблювальним матеріалом. Для покупців може пропонуватися гіпсокартон в таких розмірах: 120×200 см, 120×250 см, 120×300 см.

Крім цього, в залежності від товщини листа і його призначення, може бути:
• Стіновий гіпсокартон. Це недорогий та універсальний варіант, який може застосовуватися при установці поличок, перегородок, фальшстіни, ніш та підвісної стелі.
• Стельовий гіпсокартон. Дуже часто його використовують для вирівнювання, а також установки багаторівневої стелі, так як він має мінімальну товщину. Він досить гнучкий, що дозволяє робити конструкції будь-якої форми в вигляді хвиль, криволінійних деталей, арочних дуг.
• Арочний гіпсокартон. Такий гіпсокартон має товщину 6 мм та служить в якості оптимального варіанту для конструювання заокруглень та криволінійних деталей. Але, оскільки це здорожує вартість конструкції, то частіше використовують саме стельовий для цих цілей.
• Вогнестійкий гіпсокартон. Такий матеріал застосовується в приміщеннях, в яких висуваються великі протипожежні вимоги. Це можуть бути димоходи, вентиляційні повітроводи та шахти, портали камінів. Відрізняються наявністю ГКЛ червоною маркуванням та світло-сірої картонною основою, а також скловолокном, яким армована гіпсова прошарок.
• Акустичний гіпсокартон. Ідеально підходить для концертних залів, музичних кімнат та т.п. завдяки звукоізолюючим властивостям, який досягається за рахунок перфорованої поверхні, яка обклеєна спеціальним нетканим полотном.
• Вологостійкий гіпсокартон. Він здатний швидко поглинати вологу, що створює сприятливий мікроклімат. Саме тому його найчастіше встановлюють в підвалі, санвузлі, ванній. У складі такого варіанту містяться спеціальні антисептичні добавки, що оберігають від цвілі та грибка.

Дуже важливо розуміти не тільки властивості гіпсокартону, але й знати, де його можна придбати. Більш детально дізнатися та отримати консультацію по підбору можна на сайті
https://stroymat.kiev.ua/otdelochnye-materialy/gip.
Залежно від виду гіпсокартону та правильного його застосування, ви зможете домогтися необхідного ефекту - вирівняти стіни, зробити цікаві вигнуті конструкції, багаторівнева стеля, забезпечити пожежну безпеку або стійкість від впливу води. У будь-якому випадку, гіпсокартон - це правильне рішення при будь-якому ремонті!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Найкращий матеріал для ремонту - гіпсокартон від компанії “Stroymat Kiev”*
25 січень, 2021, 09:32