Клімчук вимагає «крові» в соціальній рекламі

Клімчук вимагає «крові» в соціальній рекламі
Губернатор Волині Борис Клімчука вважає, що соціальна реклама служби МНС не достатньо жорстка – їй не вистачає наглядної переконливості.

Про це він говорив 10 лютого під час наради з представниками управління МНС області.

За словами Клімчука, соціальна реклама повинна попереджати населення про небезпеку. Однак попереджати не за принципом «не висовуй голову з вікна тролейбуса, бо це небезпечно для вашого здоров’я», а за принципом «висунь-висунь».

«Побачимо, чи завтра ти матимеш, що висунути. Ясно, да? Жорсча реклама, більший психологічний вплив, більша система попереджень. Людям треба вкладати в голову, що це небезпечно», - звернувся Клімчук до начальника управління Держтехногенбезпеки у Волинській області Миколи Кревського.

«Це ваше завдання: забезпечити попереджувальними плакатами, і це, що ви робите на сітілайтах «Дзвоніть 01» - це добре, але йдіть далі, розробляйте волинський варіант. В нас є хороші розробники реклами. Ми вам можемо допомогти фінансово і допоможемо виділити рекламні площі, поки там до виборів політики не хочуть платити», - сказав Клімчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мені Клімчук зі своїм чуством юмора подобається. Такий позитивний, хоч собі добре бере, але і людям допомагає.
Відповісти
не перестаю не дивуватись інтернет-писакам новин - з хорошої роботи та ОЦІНКИ ЦІЄЇ РОБОТИ ГУБЕРНАТОРОМ зробити тільки один висновок "що соціальна реклама служби МНС не достатньо жорстка".
ЛЮБІТЕЛІ.
Відповісти
Останні новини
Клімчук вимагає «крові» в соціальній рекламі
10 лютий, 2012, 18:09