На Волині засекретили інформацію про ремонт площі. ДОКУМЕНТ

На Волині засекретили інформацію про ремонт площі. ДОКУМЕНТ
Волинській журналістці в облдержадміністрації відмовилися надати інформацію про ремонт площі перед пам'ятником воїнам-прикордонникам у Нововолинську.

Про це Наталія Камишникова пише на сторінках ПроНовіка.

Також вона опублікувала відповідь управління інфраструктури і туризму, підписану начальником відомства Леонідом Кирильчуком, щодо ремонту площі.

Нагадаємо, у Нововолинську приблизно місяць тому в Нововолинську через ремонт дороги посварилися депутати міськради та мер. Обранці громади стверджували, що 500 тисяч гривень, які спрямували на ремонт площі перед пам'ятником воїнам-прикордоникам потрібно витратити на оновлення дорожнього покриття вулиці Некрасова.

А 19 липня Камишникова повідомила, що її на площі побив директор ПП "МП Сантехмонтаж" Анатолій Коптюк. Його фірма здійснює ремонт об'єкту.

У листі в облдержадміністрацію журналістка попросила надати копію договору підряду №1-СТМ від 4.6.2013 р., укладеного управлінням інфраструктури та туризму ВОДА із ПП МП "Сантехмонтаж", і додатків до цього договору. Зокрема, локальний кошторис робіт.

"Прошу також повідомити, хто відповідає за дотримання правил техніки безпеки під час ремонтних робіт на цьому об’єкті і хто контролює дотримання правил ТБ", - йдеться в запиті Камишникової.

В управлінні інфраструктури та туризму їй надали лише загальну інформацію щодо ремонту об'єкту. Решту інформації чиновники відмовилися надати. Мовляв, вона - конфіденційна.



"Маю серйозну підозру: управління інфраструктури відмовило мені в наданні копій відповідних документів саме тому, що ті документи досі не вироблені чи, даруйте, недороблені", - припускає журналістка.

Камишникова планує поскаржитеся на "чиновницьку відписку" в Адміністрацію Президента України та звернутися до суду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"являється конфіденціальною")))))))))))))
Відповісти
А сума то 407 286 000 грн, якщо вірити написаному!
Відповісти
Останні новини
На Волині засекретили інформацію про ремонт площі. ДОКУМЕНТ
31 липень, 2013, 10:40