Нащо витрачати час на слухання звіту фонду Палиці? – депутат Луцькради

Нащо витрачати час на слухання звіту фонду Палиці? – депутат Луцькради
Нерозуміння того, чому обранці громади мають заслуховувати інформацію про діяльність благодійного фонду Ігоря Палиці, висловила депутат Любов Серба.

Свою позицію вона озвучила під час 43-ої сесії Луцької міськради 31 липня.

«Свободівка» Любов Серба звернулася із ініціативою зняти з порядку денного сесії міськради питання про заслуховування інформації про благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

На її думку, звіт про діяльність фонду – у загальному доступі, якщо із нею хоче ознайомитися громадськість.

«Чому ми маємо заслуховувати це на сесії?», - висловилася Любов Серба.

Ініціатор же проекту рішення луцький міський голова Микола Романюк у відповідь на це зазначив, що ця інформація прозвучить уперше.

«Ігор Палиця – кандидат до Верховної Ради, обраний від Луцька. І про те, що ним робиться, є така позиція проінформувати. Це має право на життя. Це така моя позиція», - додав мер Луцька.

Після цього відбулося голосування за пропозицію Любові Серби. Утім, рішення не підтримали, адже «за» проголосували лише 9 людей.

Уже після голосування президент ФК «Волинь», депутат Віталій Кварцяний висловив свою думку щодо ситуації.

«Чому завжди «Свобода» шукає негатив у позитивних питаннях? Завжди хочеться ложку дьогтю в бочку меду покласти», - зазначив він.

Нагадаємо, раніше депутати міськради пропонували, аби Ігор Палиця сам прозвітуватися на сесії міськради про свою діяльність як нардепа, обраного у Верховну Раду від Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а звітувати буде сам голова фонду І.Палиця чи пришле заступника? Чи,мовляв, ще до якихось депутатів луцьких приходити, не барська це справа:)Це теж позиція міського голови?
Відповісти
Любов Серба правильно висловилась!
Відповісти
А шо ви хочете,Романюк їсть з руки Палиці:)Тушка на службі олігарха:)
Відповісти
Хіба немає важливіших питань? Проблем які треба вирішувати а не слухати ...
Відповісти
А шо,хіба в нас є нормальний мер???Такого бардака,який розвів в міськраді Романюк не було вже давно.За рішення що треба за мзду протовкнути через міськраду всупереч регламенту голосують іноді по 5-6 раз.Хто це робить?Наш "ЧЕСНИЙ ТА ПОРЯДНИЙ" Романюк.Чесний???Порядний???Знаєте як позаочі співробітники міськради називають Романюка?Весільний генерал:)Спитайте в них чому,поржете...
Відповісти
А я би дала їм прозвітувати,але перш ніж звітувати попросила б надати документи,звідки в людини що отримує 17 200 гривень на місяц(зарплатня депутата) трати на благодійність по 1000 000 гривень на місяць:)
Відповісти
Останні новини
Нащо витрачати час на слухання звіту фонду Палиці? – депутат Луцькради
31 липень, 2013, 13:06