Плани компанії APPLE на 2021 рік: складний дисплей і незвичайні камери*

Плани компанії APPLE на 2021 рік: складний дисплей і незвичайні камери*
Корпорація APPLE - не тільки лідер продажів, але і ведучий в світі розробник нових технологій і їх впровадження в повсякденне життя людей. Вихід нових смартфонів цієї компанії - одне з найбільш очікуваних подій року серед любителів електронних новинок. Так, в січні 2021 року в ЗМІ просочилася інформація про роботи над абсолютно новою моделлю Айфона зі складним дисплеєм, прототипів якого у Apple поки немає.

Розробки нової лінійки

За повідомленнями агентства Bloomberg, компанія Apple почала розробку принципово нового для свого модельного ряду смартфона. В даний момент проводяться роботи над створенням дисплея, який при відкритті телефону залишатиметься цільним. А його половини - з'єднані за допомогою невидимих ​​оку шарнірів. Крім того, пристрій отримає відразу кілька камер: завдяки фотосенсорів, інтегрованих в гнучкий корпус, огляд для датчиків буде забезпечений під різними кутами, для отримання панорамного зображення. Подробиці про розміри гаджета і виході першої моделі не розголошуються. Також залишається невідомою ціна майбутнього девайса. Нагадаємо, що вартість останньої моделі айфона - 12 ProMax - в Україні варіюється в межах 40000-50000 грн. Але кожен покупець має можливість скористатися Telemart промокодом на https://emporium.com.ua/shops/telemart-ua і купувати техніку за зниженими цінами.

Крім цього, знаменита компанія планує випустити на ринок ще одну новинку: MacBook Pro, оснащені власними процесорами і поліпшеною графікою. Гаджети будуть обладнані магнітними адаптерами, які замінять звичні порти USB-C.

APPLE - лідер продажів смартфонів

Згідно з останніми звітами по четвертому кварталу, корпорація Епл стала найбільшим продавцем смартфонів у світі. Як повідомляють експерти віртуального сервісу зі знижками в магазинах Емпоріум, напередодні новорічних свят замовлення на продукцію цієї фірми виросли на 22%. Крім того, зайняти позицію лідера компанії дозволив знаменитий Huawei, поставки якого через санкції США впали на 40%.

Нагадаємо, що Phone 12, випущений в жовтні минулого року, став першим смартфоном, що підтримує стандарт зв'язку 5G. Всього за перший квартал, продажі мобільного пристрою на території материкового Китаю (в тому числі Тайваню та Гонконгу) перевищили 57%.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Плани компанії APPLE на 2021 рік: складний дисплей і незвичайні камери*
05 грудень, 2020, 13:02