Волинянка в декреті навчилась виготовляти реалістичні 3D-солодощі. ВІДЕО

Волинянка в декреті навчилась виготовляти реалістичні 3D-солодощі. ВІДЕО
Волинянка Ольга Кінах, яка виховує трьох дітей, облаштувала на власній кухні кондитерську майстерню. Жінка виготовляє реалістичні 3D-торти та солодощі.

Про це повідомляє Суспільне.

Серед робіт майстрині – їстівні замки, автомобілі, фотоапарати, звірі та квіти. Деякі її скульптури з тіста важать до пів сотні кілограмів. Найменші тістечка - 200 грамів.

Жінка розповіла Суспільному, що кулінарним мистецтвом зацікавилася, перебуваючи у декретній відпустці.

"У мене тато був художником, в молодості малював картини. І мені теж трохи передалося, любила малювати в школі. І цікаво було, чи вийде у мене щось візуалізувати, тобто 3D торти це дуже цікаво", - розповіла майстриня.

Ольга Кінах розповідає, почала працювати з підручними приладами та інструментами, професійне кухонне приладдя купляє поступово, на вторговані від продажу солодощів гроші.

У кожній роботі, каже жінка, намагається досягти реалістичності. Класичний торт може зготувати за кілька годин. Декор для солодкої скульптури забирає 3-4 дні.

Вслід за старшою, освоює кондитерське мистецтво й молодша сестра Ольги.

"Я навчилась багато вже чого робити. Наша сім’я пишається Олею, бо вона справді талановитий кондитер, такі витвори робить", - каже Тетяна Гальон.

Кожна їстівна скульптура щоразу виходить різна, розповідає майстриня. Інколи всередині печиво, найчастіше ж – торт, на кухні часто експериментує.

"Фантазії є де розігратися. Різні прослойки є, найчастіше використовую бісквітні коржі, бісквітів є надзвичайно багато, від класичних ванільно-шоколадних, горіхових, апельсинових, і з базиліком, і м’ятні, й лимонні, і з різними цитрусовими", - перелічує кондитерка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А можна адресу поточніше?
Відповісти