Луцький «потоп»: інтернет жартує

Луцький «потоп»: інтернет жартує
Негода, яка вирувала у Луцьку в післяобідню пору у вівторок, 30 липня, спровокувала в інтернеті появу графічних жартів про рясну зливу.

У хвилі «народної інтернет-творчості», як завжди - меми, демотиватори, які поширюють користувачі соціальних мереж.

Нагадаємо, у Луцьку 30 липня розпочалася сильна злива з грозою і градом. За дві години в обласному центрі Волині випала місячна норма опадів. Негода заблокувала рух транспорту. Маршрутки і таксі не могли перевозити пасажирів. Стихія завдала шкоди будівлям: затопила підвали і навіть перші поверхи будинків, подекуди зникла електрика.

Інтернет відгукнувся на погодну аномалію по-своєму. Нижче - зображення, знайдені протягом 31 липня у соціальних мережах.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 113
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці
Відповісти
Хоч в чомусь це село виділилося.
Відповісти
Елю....звичайно, куди там якомусь Луцьку до твоїх рідних Маневич (портове місто з 100 річною історією) а Луцьк так село, для таких "продвинутих" як ти городян
Відповісти
Киць, я вже давно не живу в Луцьку, а в Харкові і я цураюся своєї мізюрної батьківщини.
Відповісти
А ти таки типовий полішук!!!
Відповісти
То точно, таким гамнистим немає, що тут робити. Валіте дамочка валіте.
Луцьк ти кращий.
Відповісти
То якої холєри ти шалапутало на луцьких сайтах пасешся?
Відповісти
Я дуже часто сюди заходжу. Я народилася в Луцьку, але цураюся цього. Я вам скажу одне, що у вас в селі все застояне і відстале. Я така рада, що позбулася вас. Ви занудні і заздрісні поліщуки. Я як почила ваші моди, то сміялася мабуть три часа і всім друзям показала. Народ, секонд це такий позор! А ви тим хвалитеся. Ой, луцьк-луцьк... Провалля ти чорнодиряве.
Відповісти
Ой! Ми стільки втратили, що ти поїхала. В тебе напевно повно комплексів, чого це цуратись Луцька? тобі тут щось зробили? може ти тут шось начудила і втікла до Харькова? В нас не село, а місто, глянь в Вікіпедію. Знайти себе і показати в маленькому місті, де про тебе всі все знають набагато складніше, чим втікти в Київ, Москву, Харьков, жити по клоповніках, їздити на роботу на 5 маршутках, і приїжати в Луцьк на Паску і кривити носом, мол всьо я тєпєрь столічная. А насправді в Києві, чи Харькові ви сіра маса. Бо нормальна людина, ніколи не скаже про свою Батьківщину, яка б вона не була відстале...цураюся..Навіть відомі люди, спортсмени, співаки, політики, коли добиваються слави, не забувають свої села!!! дрімучі інколи. Вони навпаки, відбудовують церкви, допомагають біднішим і гордяться своїм селом. Надіюсь таке чмо як ти ніколи в Луцьк не приїде, нам тут і без тебе класно. Я рада, що такі чмирі поїхали до Києва і далі. Живіть там і далі в клоповніках і кажіть, що ми сілюки, а ми Лучани і горді цим!
Відповісти
Лучанка, ви просто процитували мою думку.
Відповісти
Господи-прости, вибралося в зачуханий Харкiв i вже не тямит себе вiд щастя...
Відповісти
Ліза, як довго,якщо не секрет?
Відповісти
Ой нашмішили. Ну село селом. Тут в Харкові я не сіра маса, а можу себе проявити. В Луцьку глуш. Тікайте з нього поки не пізно. П.с. І не позортеся своїми модами, ну бо ТАКИЙ ПРИКОЛ. А коменти то ваще.
Відповісти
Дуся, в Харьков - большой рабочий (наполовину сельский) квартал. Там жильё на уровне луцких цен И НИЖЕ.
А вот зарплаты НЕ ВЫШЕ.
У города свой шарм, но кичиться тем, что променяла Луцк на Харьков это всё равно, что променять Жмеринку на Бердычев.
Відповісти
О, да. Ну и сровнил. Я может лучше знаю. Уже 10 лет живу в Харькове. Здесь есть где себя реализовать, куда рости, жилье доступное и зп большая. Так что не гони!
Відповісти
І де ж ти там себе реалізувала ? На базарі торгуєш ? Якщо мозгів нема, то да, тікай куди подалі, там знайомі не бачать яке ти чмо, а в інтернеті всі герої.
Відповісти
Дуся, не нервируй меня.
Відповісти
Та людина,яка себе реалізувала і чогось досягнула, зазвичай впевнена в собі і нічого нікому не доводить на сайтах міста, яке їй так не подобається!
Відповісти
Ты чудо! 10 лет в Харькове и по-русски не умеешь писать... та и по-украински)) Я сам из Харькова, живу в Луцке. Так вот Луцк намного больше мне нравится, компактный город со своим шармом, где всё поблизости, и не нужно тратить на дорогу часы...
Відповісти
Вот дебилы. Дыра забитая. Завидуйте мне, неудачники. 24 место Фокуса это вам еще подарок. Я вообще удивляюсь как он туда попал.
Відповісти
Дякувати Богу, ти поїхала з цього "села".
Удачі тобі, там де ти не була. Подобається Харків!? Ну й добре, тебе ніхто не змушує бути лучанкою, живи де хочеш, але за словами слідкуй. Все таки, якщо тобі не подобається Луцьк, ти маєш право висловлювати свою думку, але не в такому форматі і не тут. Писати, настільки безглузді речі("Провалля ти чорнодиряве" чи "Дыра забитая"), на сайті, де основна маса людей Лучани є найбільшою твоєю помилкою. Заздрити тобі? АХАХАХ, за що?
За те, що ти можеш тільки анонімно ображати місто де народилася!? Чи нагло вихвалятися, що живеш у більшому місті?
Відповісти
Ну, все з тобою ясно: бабу можна вивезти з села, а село з баби ніколи. Реалізовуєш себе при стущених штанах жидомера, стоячи на колінках і цьомокаючи. От і зарплату маєш ВЕЛИКУ))). Працюй ротиком і далі.
Відповісти
Оксана це я Елі писала
Відповісти
Оксаночка, ни все такие пошлые и тупые, как ты. Не суди всех по себе. У меня очень достойная и приличная работа. Ет вы там от безделия сосетесь и топитесь. Удачи, неудачники!
Відповісти
От овца. Тебе випадково не пальцем батьки зробили? Хай вони пробачать за таке питання. Напевно ти в ДАІ Харькова працюєш, тільки туди полішуків беруть працювати.
Відповісти
Не рости, а расти. ПрАвинция, бля, нах
Відповісти
Шановна пані харківська, перепрошую, з російською мовою щось у Вас (чи у Харкові - не знаю) поганенько зовсім. Хоча, може, дійсно Ви "лучше знаете" - только очень тщательно скрываете.
Відповісти
Типа вы все такие грамотные. Я же говорю, что уже не к чему придраться.
Відповісти
приїхала бичка із села в город,а потім в село назад і каже а у нас в харковєєєє,це типово про тих хто з села у велике місто попадає...
Відповісти
Канечно, эт хорошо, что вы уже не противоречите, что уцк эт село или сИло.
Відповісти
уцк....??? ти перечитай свої коментарі, ти краще смокчи і не відволікайся на писанину, а то одні помилки. Чи можливо в тебе руки трептять коли пишеш?
Відповісти
Быдло не суди по себе. Какое-то больное на передок.
Відповісти
То чому переглядаєш новини про Луцьк?)) Батьківщина цурається таких мізюрних особ як ти. Ти й про Харків те саме говоритимеш, бо щурі подібні вам ніде не приживаються й нічого не цінять
Відповісти
А я цілком підтримую Елю. От тільки потрібно було більш коректніше висловлювати свою думку. Пані, майте все ж таки повагу до рідного міста і земляків. А на рхунок Луцька, то так, це бідне місто, напроти Харкова, дуже склдно знайти вискооплачувану роботу. Скрізь зв"язки потрібні. Я маю вищу і стою на біржі. Приходиться косметикою підроблювати. Я б теж хотіла залишити це місто, але поки не маю такої змоги.
Відповісти
Беднинькая. Жалко тебя как птичку. Пхы-пхы. Давай вали из того луцка. Хоть жизнь увидишь. Посмотришь как люди живут
Відповісти
бісиш мене
Відповісти
я тупая, я знаю, ну что сделаешь. Я просто завидую вам всем, у вас красивый город и умные люди, а я село. Простите меня.
Відповісти
Та хоть стосы можете писать гадостей от моего имени. Я от свого мнения не отказываюсь. Я все равно считаю Луцк малоперспективным и точка. А то что гадости пошли вход от моего имени, так это вас видимо конкретно задело. Жаба давит.
Відповісти
Друзі, хай це чмо сидить там тихенько і не рипається, і заздрить нам Бо це у нас найкрасивіше місто, найгарніші дівчата, найдобріші люди.
Відповісти
ага... особливо люди...
Відповісти
Учился в Харькове 5 лет, и могу с уверенностью сказать - Харьков говно по сравнению с Луцком. А тот кто в Харькове по-украински разговаривает и пишет - я таких не встречал :)) Еля походу реально на Барабане и может торговать с неграми вместе и китайцами
Відповісти
круто))))))))
Відповісти
Чому видаляєте коментарії? Я нічого забороненого не писала, тим більше без помилок, що не можу сказати про вас
Відповісти
Любі Лучани, вгомоніться) продажна особа Ель не вміє цінувати просто те, що має)земля, де ти народилася, не заслуговує таких слів) ти, Ель, в першу чергу, себе не поважаєш)) тупа (вибач, але факт)висловлюватися на такому сайті негативно (настільки некоректними виразами, як мінімум, низько...
а ця новина про зовсім інше) повеселилися лучани, молодці))) дотепно)
Відповісти
Згідна з Вашими словами! Якщо не поважаєш своєї Батьківщини, то не поважаєш і своїх батьків і себе!
Відповісти
Воу, воу, воу палехче дівчинко!!! Навіть якшо ти з такої діри то будь чемною і поважай інших, хто тут живе і щось робить для її розвитку і з Луцька і з інших регіонів, а не їде кудись, де нічого не робить, лише розказує шо вона така крута, а підтвердити не має чим....Якщо ти щось для харькова зробиш і ми це побачим - вибачимся, а поки просто помовч і прояви цим мудрість
Відповісти
О,да! Что и следовало ожидать. Уже жаба задавила, так, что на личное палищюки перешли. Успакойтесь, никакая я не палищучка, мой отец русский, а мать волынянка. Успакойтесь. Ша тиха, не позортесь. Идите по сэкэндам или воду же выгребайте из болота.
Відповісти
жаба задавила)))отец усский)))тупорилка, сама іди по секадам))там твоє місце))) цивілізацію знайшла в харькаве)))))))
Відповісти
Чё заело? Больше других слов, кроме как "тупорылка" не знаешь? Это характерно для вашей местности. Иди болото розгребай после дождика.
Відповісти
а які слова ще треба для того, щоб характеризувати спосіб мислення подібних істот))) в Харькові багато достойних людей з якими можна розмовляти і співпрацювати, це місто високотехнологічне і індустріальне,а такі просто "тупорилки"
Відповісти
Возьми себя в руки, тряпка, и не падай духом. Дураки всегда будут завидовать и обзывать умных, успешных и красивых. Ой, западяне, западяне, вы. Менталитет всё тот же как и 10 лет назад. Ржу немагу!!!!
Відповісти
Ололоші, вгамуйтеся.
Відповісти
Безграмотне.
Не рости, а расти.
Ни все, а не все. Ржу нимагу. Це на російській.
Відповісти
Ну да, если не к чем придраться, так давай за грамотность браться. Да у вас тут половина безграмотно пишет. Вон ваши редактора не знают, что роддом - это от русского "родильный дом", так что чья бы корова мычала.
Відповісти
У нас , в Африці, такими як ти, годують людоїдів.
Відповісти
Канібали, мля....
Відповісти
Ти ж не така, як всі ,ти "Особенная" і ти вирвалась на Барабашовку.
Do not like you house just stupid.
Відповісти
Цікаво, в якій галузі ти працюєш, хоть освіта є?
Відповісти
де ти себе проявила?
Відповісти
Я статист. Тож моя робота саме з цим і пов"язана.
Відповісти
що ж ти робиш, статистику строчиш
Відповісти
Те й роблю.
Відповісти
Сонечко, а ти знаєш, що не на російській, а російською, киць, ти теж на золоту не претендуєш.
Відповісти
Так, знаю і мені соромно .
Відповісти
а що в Харкові окрім жидів, кацапів, бусурман??? а ще забув-проституток є???
Відповісти
на счет евреев, это кто бы говорил. Ваш город в основном евреи построили. А проституток и вас вдосталь. А кацапы есть везде. Он Монатик ваш русскоязычный.
Відповісти
статист?
Відповісти
це дівка, яка статично стоїть без одягу, а з неї мажорні жидівські бездарі намагаються намалювати щось подібне до Рафаеля, але виходять тільки бл.д.і, бо з них в принципі в тому хРЯкові і малюють.
пе.се. еля, ти не в мера свого часом підсосу..робляєшь?
стиль "базару" у вас подібний)))))))))))
Відповісти
НЕ ПЫТАЙСЯ МЕНЯ РОЗДРАЗНИТЬ. Я НА ТУПЫЕ КОМЕНТЫ ХАХОЧУ С ПОДРУГАМИ. Я ТУТ ВСЕМ ПОКАЗЫВАЮ КАКИЕ ВЫ ВСЕ УМНЫЕ И КУЛЬТУРНЫЕ.
Відповісти
що?! рОздразніть?
тереби себе сама, чи хай подруги тебе рОздразняють, раз чоловік тебе не хоче рОздразнювати.
Відповісти
нєєє, я тебе ФАКАТЬ не хочу, не проси, дідугану-хРЯковському поSOSи)))))))
Відповісти
"...Я НА ТУПЫЕ КОМЕНТЫ ХАХОЧУ..." - підсвідомість тебе палить, бо ти не "хОхочешь", а ХА ..ХОЧЕШЬ, не порають дівку.
Відповісти
солнышко, в персональном корректоре я не нуждаюсь. ты следи за своим базаром, хохляра тупая.
Відповісти
я не "солнышко" і не "хохляра тупая", бо перше це середнього роду невизначеної статі, а друге - це твоя суть, бо в "хохляндії" ти народилась і "тупая" по життю.
Відповісти
да ты никто.
Відповісти
а ти - УСЬО!
в туалет перед сном не забудь сходити.
Відповісти
Що не знаєш навіть що це слово значить чи що?
Відповісти
де на нього вчать? і де працюють, якесь застаріле?
Відповісти
Вот по-этому я и уехала. Образование в принципе в Луцке есть, но потом работы нет, и все. Негде себя реализовать, куда расти в карьерном достяжении. Копейки меня не устраивают. А в Луцке же копейки платят.
Відповісти
Та обмазують її серебрянкою на Барабашово і вона стоїть і нерозкриваючи рота,зазиваэ покупців
Відповісти
Російська розкладка.Зазиває
Відповісти
в Харькові до кого доросли?
Відповісти
Раніше вона стояла на асфальті - була висотою до 1.80 м, а зараз підставляє тумбу і доросла до 2.50м
Відповісти
Цікаво від якого слова пішла назва Харків? 1) харкати? 2) харьок (тваринка-звірятко)??
Відповісти
Від давнього чоловічого імені Харко, а друга версія - від річки Харків («Хар-Кобе»), але ж ти додуматись не спроможний до таких версій, мабуть, мізки всі пропив чи вода зайшла у голову, або блондику з себе корчиш. Примітив!!!
Відповісти
Моя Вам порада, любі лучани, перестаньте Ви спілкування з цією невихованою і невдячною особою, вона ж сама не розуміє, що пише. Оце тільки "я да я" і більше нічого, а я ж це все-таки остання буква в алфавіті, тому з цього й зробимо висновки і не будемо тратити свій час на "цю непотріб". Пишайтеся тим, що Ви лучани, а вона хай живе своїм харківським життям! Ми ж все-таки виховані і порядні люди!!!
Відповісти
О, да! От вас культурой и впрямь прёт. Что не слово, то "сосать", "непотріб", "тупорилка", но я не обижаюсь... Мне вас жаль.... Вы об культуре бы лучше вообще молчали. Вон к примеру рубрика про моды: обзыавете сами себя и гадите один другого. Я как почитала.... Смеху-то... Всем офисом ржали. Теперь буду знать как себе настроение повысить. А ваша бабушка Приська - это Сердючка номер 2. Приколисты вы, блин!
Відповісти
Краще б Ви дівчино мовчали і не лізли куди Вас не просять! Не подобається місто і його мешканці, то нема чого й чіпати нас! Задоволені харківським життям, то живіть і насолоджуйтеся, а то через таке "гамно" як Ви і почалися тут такі балачки! Тільки народ бунтуєте! А люди в кожному місті є порядні, а є непордяні, і судити всіх під одну не можна. Так що перестаньте тут смердіти, а то ще до Харкова вонь дойде і задихнетеся!!!
Відповісти
Судячи з вашого коменту, то до Харкова з Луцька має надійти 'вонь'. Це добре, що хоч у чомусь ви самокритичні. Ви вже робите успіхи. Не дарма я вас позачіпала. Буде вам уроком.
Відповісти
ти не рівняй хРЯків з ЛУЦЬКОМ.
тут люди в Європі бувають частіше, ніж ти в салоні краси.
тобі найближчий закордон - росія, думаю ти там часто буваєшь, бо гівна набралася, як жаба мулу.
Відповісти
В ЕВРОПУ СТАРУХАМ ЗАДНИЦЫ МЫТЬ?
Відповісти
ти по собі не рівняй, це все рівно легше, ніж як ти, старим хРЯковчанам надавати послуги "чупа-чупс")))
Відповісти
я не ровняю по себе. я открою тебе секрет о котором все знают:западяне ездять мыть жопки старушкам в Европу от недостатка денег. а я не хчу такой жизни и поэтому я смыласть в болшой город.
Відповісти
знову підсвідомість палить, не "боЛШой", а "болЬшой", не про те думаєшь)))
а про заробітчан не переймайся, не всі сраки миють, є багато інших робіт.
і саме вони влили в економіку країни грошей більше, ніж всі інвестори разом взяті.
Відповісти
влили гівна, якого вони наносили від бабульок? ха-ха. ну и насмешил.
Відповісти
слово "гівно" смішить найчастіше дітей і блондинок.
ти чарівне поєднання першого з другим.
Відповісти
Ти, Еля, дура ще та... Завдяки таким як ти ми ніколи не забудемо такі слова, як чмо і бидло. Продовжуй. Далеко підеш з такими замашками
Відповісти
Быдло ты. Да ещё й ЛОХматое. Чмом будешь обзывать своего кореша с пивом в руках, понял!?
Відповісти
заділо бачу ''красавіцу'' за живе, мабуть всю нічку не спала, думала як ще нас, лучан, обізвати і принизити. Нічого у тебе не виходить ''сталічная штучка'', умнічай і далі в іннеті, все, що ти можеш, бо судячи з того, що о першій ночі перечитуєш старі теми на пості, особистого життя - ніц... Бідолаха, вже і в Харкові нікому не потрібна...
П.С. У мене хоч ''кореш з пивом''
Відповісти
Це лише ваша захисна реакція. Бідні не маєте що мені відповісти, то одразу на образи переходите. Ех, западянщина. Сором тай годі!
Відповісти
дивись, кобєта обережно, бо ще може з*явитись захисна ерекція))))))
Відповісти
Та хоть стосы можете писать гадостей от моего имени. Я от свого мнения не отказываюсь. Я все равно считаю Луцк малоперспективным и точка. А то что гадости пошли вход от моего имени, так это вас видимо конкретно задело. Жаба давит.
Відповісти
Ель, ти просто нікчемна особа, а нас своїми образами ти зовсім не принизила і не зачепила. Ми пишалися і пишатимемося тим, що живемо в Луцьку. Тобі ж писали, не подобається, не вникай зовсім в наше життя і наші справи, чому ж ти так активно береш в цьому участь. Мабуть все-таки ми тобі не байдужі і цікаві люди, раз ти так далі продовжуєш бесіди тут. Висновок такий - що це просто викрутаси з твоєї сторони своїм нинішнім становищем і місцем проживання, які нічим крім пустих балачох і образ в сторону інших людей і не підтверджені. Розумна людина мовчки гордиться тим, що має і не буде писати про зневагу своєї Батьківщини, бо це низько! Не поважаєш її, значить і не поважаєш своїх батьків!
Відповісти
Лучаночка, ти типова провінціалка. Такі як ти, мають сидіти там, де вони народилися, бо то тільки позору наберетеся на чужині. Я зверталася до всіх, хто хоче продвинутися вперед, кращої долі шукає. То мої повідомлення можеш не читати.
Відповісти
Та хай ким я для тебе не буду, як і інші тут судячи з усього, але я принаймі до людей відношуся по-людськи і не хамлю всім підряд. А ти яка б там "крута" не була, а життя бачу не навчило тебе вести себе порядно і бути гідною називатися "людиною", тому що такі як ти, "розумниця" ти наша, ведеш себе як останнє гамно. А що до того де мені бути, то це вже не тобі вирішувати і визначати, мені тут подобається і моє життя мене влаштовує. Людина, яка хоче чогось добитися в житті тікати десь далеко не буде. А такі, як ти, очевидно ніде довго не затримуються, бо вони завжди чимось не задоволені. Але в першу чергу треба розібратися в собі, а не звинувачувати когось і ображати!!!
Відповісти
Мне тебя очень жалко. Кинула бы монетку, если бы услышала это чистосердечное признание в живую.
Відповісти
фрейд би пишався такою пацієнткою.
явно виражене незадоволення у особистому житті, що перетворює жінку на суку і стерву, якій треба для здорового життя - здорового лося...а є лише лохи.
тому вона ображена на весь світ, вона "звєзда - мокра 3,14-да" а ніхто її не хоче, то хоч так себе проявить.
іди до сексопатолога і до психіатра та рятуйся, щоб не було роботи патологоанатому.
Відповісти
мля, какой ты больной. я поражаюсь...
Відповісти
еля..ти ПОРАЖЕНА)))

Відповісти
Я в житті багато чого досягла, а ти бачу, крім того, що принижувати інших і нічого не вмієш. Ти нікчемна особа, яка тільки й живе тим, що смердить собою скрізь. Продовжуй далі, дівчинко, далеко підеш....Більше навіть і не збираюся відповідати на твої коментарі, тому що вони безглузді і тупі, як і ти сама, можеш тут хоч цілий твір писати...Удачі, тобі, гниль ти, а не людина!
Відповісти
О, да тут про такие высокие материи, видать одни интеллектуалы собрались.
Відповісти
З села дівку вигнати можна, а з дівки село вже не виженеш ніяк.
Відповісти
Останні новини
Луцький «потоп»: інтернет жартує
31 липень, 2013, 21:25