Як ремонтують площу в місті на Волині. ФОТО

Як ремонтують площу в місті на Волині. ФОТО
У Нововолинську триває ремонт площі перед пам'ятником воїнам-прикордонникам.

Також працівники ПП "МП Сантехмонтаж" облагороджують сквер, який межує з об'єктом, - пише Нововолинський інформаційний портал.

Нагадаємо, у Нововолинську приблизно місяць тому через ремонт площі посварилися депутати міськради та мер. Обранці громади стверджували, що 500 тисяч гривень, які спрямували на ремонт площі потрібно витратити на оновлення дорожнього покриття вулиці Некрасова.

А 31 липня журналістка Наталія Камишникова повідомила, що документацію ремонту площі засекретили.

Автор фото Анатолій Бідзюра описує ремонт так:

"Пильно вдивляючись у далечінь орлиним зором, укладники завчено-автоматичними рухами швидко виконували покладені на них рідною міськрадою завдання ударного облаштування доріжок скверу для трудящих міста. А в цей час зварювальники, випереджаючи графік робіт на два з половиною дні, героїчно закінчували демонтаж та монтаж теплотрас. Щоб мешканці прилеглої до кафе території не відчували погіршення свого життя вже взимку й не звертали уваги на нічні шумові ефекти та вереск приморочених відвідувачів.

Екскаватор, за кермом якого перебував тракторист стахановського вигляду, ковшем вергав велетенські грудки землі, наближаючи всіх нас, із кожним струменем чорного диму зі свого комина, до світлого майбуття. Накресленого четвертою каденцією улюбленого всеньким народом пана Бургомістра, який у сяючій бронзі незабаром постане біля фігури солдата, вказуючи правицею на «Міраж».

Землекопи, мурахами обліпивши купи землі, з ентузіазмом махали лопатами. Випрямляючи криві, як життєвий шлях олігархів, доріжки для прогулянок. Міцно вчепившись побілілими кісточками пальців у керма вантажних машин, сиділи водії, чекаючи команди "фас!", перепрошую, "газ!", щоб мчатись у незвідані далі грядущого свого життя. Світлого чи темного, ніхто про це не думав. Та й байдуже їм було, що там, за горизонтом…"



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.