Юніори «Волині» програли «дніпрянам»

Юніори «Волині» програли «дніпрянам»
У Дніпропетровську юніори «Волині» розгромно програли місцевому «Дніпру».

Лучани пропустили на легендарному стадіоні «Метеор» дуже швидкий гол – і це проблема в цьому сезоні усіх команд «Волині», - кажуть в клубній прес-службі.

Знову довелося порушувати правила у власній штрафній, аби убезпечитися від контратаки. Вже на 8 хвилині Вергун відкрив рахунок у матчі.

«Волинь» U-19 вирівняла гру і навіть отримала територіальну перевагу, створила стовідсотковий момент – Стрижеус із 8 метрів не влучив у порожні ворота після багатоходівки гостей та невеличкої паніки біля воріт «Дніпра».

Як наслідок – гол Кочергіна на 20 хвилині, який вдало розпорядився м’ячем в штрафній Ярмощука - 2:0.

Віддамо належне «Волині» - гості дуже швидко зрівняли рахунок. Спочатку Бабій обігрався із Коломійцем та з 16 метрів запустив кулю у «дев`ятку» - 2:1. Через дві хвилини Бабій знову вдало поборовся із захисниками, увійшов в штрафну і майже з лінії воротарського прострілив на Дудіка, який не спасував – 2:2.

Гольова злива на «Метеорі» продовжилася, шкода тільки, що «намочилися» ворота «Волині». Супернику на 36 хвилині вдався божевільний удар із 30 метрів – 3:2. Втім, майже відразу гості могли знову зрівняти рахунок, адже «дніпряни» ледве не зрізали м’яча у власні ворота.

У другому таймі відкритий футбол подовжився і у ньому точнішими були господарі. Кочергін скористався помилкою наших центрбеків і забив четвертий гол, а згодом Вергун забив вдруге пенальті.

«Волиняни» дістали шанс скоротити розрив у рахунку, адже догравали матч у більшості через вилучення Сніжко на 79 хвилині. Гарну нагоду втратив Дудік, а Роман Воробей влучив у стійку. У підсумку – 5:2 на користь «Дніпра».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.