Усі волинські дороги потребують капітального ремонту, – чиновник

Усі волинські дороги потребують капітального ремонту, – чиновник
Кожна волинська дорога потребує капітального ремонту, а 14 тисяч метрів квадратних шляхів вражені ямковістю.

Про це йшлося під час інтерактивного прес-клубу "Дорогами чи бездоріжжям їздитимуть волиняни?", - пише Слово Волині.

На Волині усі дороги збудовані 30-40 років тому і потребують капітальних ремонтів.

"Кожен напрямок і кожна діляночка потребує не тільки поточного, а й капітального ремонту. Усі терміни уже прострочено у 5-кратному розмірі", - заявив заступник начальника служби автомобільних доріг у Волинській області Юрій Ришкевич.

"У найгіршому стані зараз перебуває ділянка дороги Ковель-Жовква. Це 3-5-й кілометр, практично в межах Ковеля і трохи далі. Там заплановано ремонт. Кошти, як завжди, в планах є, але реально вони поки що не надходять. Зараз відремонтовано 1 800 метрів і до кінця року плануємо відремонтувати повністю", - розповів чиновник.

За його словами, найкраща дорога на Волині зараз Київ-Ковель, протяжністю 120,8 км, яка була відремонтована у 2011 році.

"Також добра дорога Устилуг-Луцьк-Рівне ділянка 121-127 кілометр, дорога у Луцьку від кільця до Струмівки. Але якщо придивитися, то і там уже є дефекти - пішла сітка тріщин", - резюмував Ришкевич.

Розбиті дороги породжують ще одну інфраструктурну проблему області: транспортне сполучення. На пряму лінію, яка працювала під час прес-клубу, люди телефонували з різних районів з однаковими проблемами: розбиті дороги - транспорт не їздить.

"Перевізники навіть не хочуть брати участь у тендерах. На разі залишається 49 проблемних маршрутів, які досі "не закриті". Ми сподіваємося, що проблему вдасться вирішити наступного місяця, коли відбудуться нові конкурси", - повідомив заступник начальника управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації Василь Козак.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Володимир-Волинський щось ніхто і нічого особливо не робив, у Заборолі як були ями так і зосталися.
Відповісти
То ж казалося весною, що 98% відсотків ям полатано. І місьцеві казали, що мають до 20 травня полатати ями, а що з того вийшло?
Відповісти
В Європі уже давно почали переходити на бетонні дороги,якість краща,екологія більш вдала і міщок цементу простіше знайти чим везти "асфальт" з Луцька.
Відповісти
Та ви шо, справді??? та ні який ремонт, про що ви говорите, там настільки якісні дороги, що космічні шатли приземлятись почали бо нетрясе)))))))
Відповісти
Останні новини
Усі волинські дороги потребують капітального ремонту, – чиновник
01 серпень, 2013, 09:09